| fetita97 a întrebat:

Hristos a inviat, am 13 ani si mi-a intarziat menstruatia vreo 2 luni, dar inainte de asta 6 luni mi-a intirziat e posibil sa am vreo boala? uneori cand respir ma inteapa in inima si trebuie' putin sa imi tin respiratia.

Răspuns Câştigător
| Quibblo a răspuns:

Adevarat ca a inviat!
Nu cred ca ai vreo boala,dar ai putea sa iti faci un control pentru ca nu e normal sa te intepe inima, dar aceasta nu are de a face cu menstruatia.
Este posibil sa mai intarzie pana se regleaza, este posibil sa ti se intample asta si 2 ani.

5 răspunsuri:
| 2341234567 a răspuns:

Nu.Se mai intampla la toata lumea, nu ai de ce sa te sperii. Daca ai putea sa-mi dai si mie funda plz nu am niciuna

| Alice_2720 a răspuns:

Buna,sa stii ca si eu am 13 ani si de obicei dupa 10 ani se cam regleaza menstruatia, si mie mi-a intarziat in 3 luni si tot in 3 luni nu mi-a venit,deci este ceva normal,si cu inima pe oricine il poate durea,poate asta e un semn ca poate iti vine, pe mine de ex in fiecare luna ma doare la apedice dar este ceva normal, nu iti fa griji

| Summer a răspuns:

Pai mergi la un medic ginecolog. Cine mai bine ca el iti poate spune asta. E clar ca la 13 ani nu ai un ciclu reculat dar totusi 6 luni? E cam mult. Un control nu iti strica, se face si de rutina si e bine sa mergi macar o data pe an.

| Ana_2323 a răspuns:

Nu e nimic daca iti intarziewinking...Si mie imi mai intarzie si am 15 anihee hee.
Si te inteapa inima pentru cu nu ai calciu, asa mi s-a intamplat si mie si am fost la medic si mi-a dat calciu d2
Fundaa`; o3

| unknow a răspuns:

Ba va cotrazic! j mie mi-a intarziat si cand am fost da doctor mi-a spus ca am chist varian, e de la raceala su hormoni, sa stii, sa nu stai mai mult de 3 luni NICIODATA; sa-i spui mamei tale situatzia, j nu`ti face griji, poate e si din cauza ca e la inceput, totusi, inainte de asta a fost o pauza de 6 luniraised eyebrows. parerea mea e ca nu`i bine. du`te la medik ca mama!

baft multa sper ca te-am ajutata