anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos A Inviat! Am o nelamurire...Prietena mea cea mai buna tinde sa creada ca iubește un baiat. Am incercat sa-i explic ca nu are cum sa iubeasca la 15 ani. Sa fim serioși, majoritatea minorilor din ziua de astazi cred ca ei "iubesc". Nu mi-a placut niciodata un baiat, pentru ca toi imi spun ca ma plac fara sa ma cunoasca. Sunt cam matura pentru varsta mea (15), cam toți adulții imi zic asta, nu conteaza... Ideea e ca ea n-are cum sa "iubeasca" de la 15 ani. Poate doar ii place de baiatul acela, dar nici macar n-au facut cunostina... Din punctul meu de vedere, doar persoanele peste 18 ani, inclusiv, ar putea sa iubeasca, pentru ca la varsta aceea majoritatea gandesc limpede. Ce credeți?

5 răspunsuri:
| TheQuestioner a răspuns:

Ok, ma simt atat de bine acum dupa ce am citit acesta intrebare, credeam ca sunt singura ciudatenie (am tot 15 ani ) care cred ca nu are rost sa iti imaginezi ca ai vreo sansa cu unu de a 12 a sau 11-a sau chiar a 10... sa fim seriosi, sau cum sunt unele fete care isi imagineaza ca o sa se casatoreasca cu X straight face, sau isi imagineaza cum ar suna numele de familie al baiatului cu prenumele lor. Nu cred ca vreo relatie din liceu are VREO sansa in viitor, poate 1-2 din miliarde si se incheie cu un divort straight face nu zic sa nu aiba vreo relatie, na, norocul lor, dar cum sa fii cu unul pe care nici macar nu il cunosti, ok iti place cum arata dar poate sa fie un mitocan si jumatate, cine stie ce se ascunde in spatele acelei imagini. Impartasesc aceleasi idei ca si tine, nu incerca sa convingi pe asa zisi "indragostiti " te lupti cu morile de vand, zambeste-le pur si simplu si fa-le jocul ca altfel te marginalizeaza si zic pe la spatele tau ca esti o ciudatenie.

| Cherilyn a răspuns:

Adevarat a inviat!
Sunt complet de acord cu tine.
Pe facebook si hi5, sau pe oriunde ma uit cineva trebuie sa comenteze la o poza "Ce dulce eeesti! Te iubeeeesc macsim`, I mean, wtf?
Cum poti sa-i zici te iubesc unei persoane pe care nu o cunosti prea bine?
Nu mai zic ca am niste colege prin clasa care le spun "Te iubesc" si tipelor pe care nu le suport. Persoanele astea sunt cu 10 fete (tz)...

Am incercat si eu sa le explic, dar le intra pe o ureche si le iese pe alta.
Nu vreau sa par ca sunt mare filosoafa sau prea exagerata, dar nu-mi sta in fire sa spun oricui "te iubesc". Nu stiu cum de unii pot sa spuna asta asa de usor. Nu rostesti cuvintele alea decat unei persoane la care tii cu adevarat, pe care o cunosti foarte bine.
Cum ai spus tu... : nu poti sa iubesti asa de devreme. Doar 2 persoanele care au trecut prin multe impreuna si au niste experienta de viata poti sa-si spuna te iubesc...sau cel putin asta e parerea mea.
Oricum, la varsta asta nu prea e asa de important un "te iubesc"... Abia dupa cativa ani ne dam seama cu adevarat cat de greu e sa gasesti persoana potrivita careia sa-i faci astfel de declaratie.
batting eyelashes Numai bine si sper ca te-am ajutat...

| Garffield a răspuns (pentru Cherilyn):

EXACT! Nu-mi plac persoanele care îţi spun "te iubesc" aşa, ca să se afle în treabă. Din punctul meu de vedere, nu zici "te iubesc" decât dacă chiar simţi asta.

| JustMe6378962 a răspuns:

Nu toti gandesc limpede la 18 ani, dar unii da. Las-o sa creada ca il iubeste, isi va da seama singura(mai tarziu), si veti rade de aceasta intamplare in viitor. Si prietena mea sustine ca iubeste un baiat din clasa alaturata. Dar eu stiu ca doar il place, fiindca ea isi schimba ''iubirea'' cam la 2 saptamani, maxim 3. Oricum, nu trebuie sa o forţezi sa creada ce vrei tu sa creada.Laso sa aiba propria parere. Sper ca te-am ajutat! Te pup, pa pa!

| 7Mary7 a răspuns:

Vad ca esti de neclintit in parerile tale-crezi ca daca tu nu ai iubit nici un baiat pana acum, este imposibil sa i se intample asta cuiva (care are 15 ani).
Se poate intampla acest lucru, iubirea nu are varsta sa stii; este adevarat totusi ca sunt destul de multi adolescenti care cred ca iubesc pe cineva, dar este doar o ''iluzie'', pentru ca asa este varsta, dar nu este imposibil ca cineva chiar sa se indragosteasca cu adevarat.