| RaduGabrielaSimona a întrebat:

Hristos a înviat! Am și eu o întrebare oare cum voi fi catalogata daca eu la 26 de ani îmi fac relație cu unul care recent am aflat că are 43de ani? oare contează așa mult diferența de vârstă într-o relație?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Va conta mult diferenta de gandire dintre voi. Varsta treacă-meargă. Dar daca el este necasatorit la acea varsta, nu te pune putin pe ganduri, de ce oare?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta tu hotarasti... daca atunci cand tu o sa ai 40 ani si o sa fii inca tanara el o sa aiba aproape 60 si se va gandi la pensie... daca pentru tine asta nu o sa conteza atunci nu conteaza nici parerea noastra

| dullcat a răspuns:

Adevarat a inviat. Poate ce simti tu nu e materialist si superficial, dar probabil romanii vor considera ca el e sugar daddy pentru tine. laughing Nu prea vei avea parte de intelegere.E cam dificil de zis.Si mie mi se pare ca uneori aceste diferenta de varsta sunt prea mari. Apoi mai cred ca maxim 10 ani diferenta e ok.Dar nu asculta de strainii de pe net.Esti un adult care poate lua singur decizii corecte pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt pe principiul că nu contează vârstă, zodia, etnia, rasa când iubești un om. Acum depinde și de alte aspecte.
Cel fel de om e el, gradul de compatibilitate, pasiune comune, etc.
Daca tipul este înstărit iar tu mai puțin, ai putea fi catalogata drept interesata de unii oameni care nu își închipuie că poate exista iubire adevărată între un tip bogat și o femeie cu posibilități materiale reduse.
Acum nu zic că acesta e și cazul tau, doar vreau sa spun că așa cred unii când unul dintre ei e potent financiar iar celălalt nu.

| just4ubr2015 a răspuns:

Depinde de tine de ceea ce cauti ce te atrage la el ca atunci cand tu vei avea 43 el va fi pensionar si il vei spala la fundulet laughing si nu cred ca o sa mai vrei sa mai stai cu el si nici nu va mai face fata sexual cu tine iar tu iti vei gasi unul mai tanar.cel mai bine e sa iti cauti pe cineva pana in 30 ani care sa iti ofere ceea ce cauti

| alexandrachiritoi a răspuns:

Bună! Intr-adevar vârsta este doar un numar dar între tine și acel bărbat este diferența de 17 ani, tu mai tânără el mai în vârstă, în general, cel mai in varsta are mai multe de câștigat, acum depinde și ce vrea acesta de la tine... clar că vei fi catalogata ca o femeie ușoară, care cauta... înțelegi tu, cel mai bine găsește ți un bărbat potrivit pentru tine cu care îți poți creea și o familie. Mult succes!❤️

| RaduGabrielaSimona explică (pentru alexandrachiritoi):

Mulțumesc frumos pentru implicare

| anonim3247 a răspuns (pentru RaduGabrielaSimona):

Eu te sfătuiesc să cauți unul de vreo 30 - 35 de ani

Întrebări similare