| xJmEcHeRasUxMaDutzUx a întrebat:

Hristos A Inviat.As vreau sa imi spuneti si mie va rog cum am putea sa imi fac un razboinic /corp cat mai bun pe mt2 adica bonusurile care trebuiesc, pv, dex... ce arme ce pietre la arme si armuri skilurile cele mai importante si multe altele as vrea sa verific si eu cat de bun am waru de lv 102 pe nerd mt2 big grin mersi anticipatwinking(scuze categoria dar aici se raspunde mai bine laughing )

Răspuns Câştigător
| 勒兹万 a răspuns:

ARMURA:pv,aparare sabie, aparare 2 maini,aparare pumnal(aparari sa fie nu neaparat cele enumerate de mine,le-am scris pe cele mai bune) ARMA:tarie,semi-om,sansa lovituri critice, viteza farmecului, sansa lovituri patrunzatoare.COIF:rezistenta magie,semi-om,rezistenta fulger, otravire, rezistenta sageti. CERCEI:Semi-om+2-3 aparari(pumnal, sabie, 2 maini, evantai, clopot)(cerceii sa fie de abanos(lvl 33) pentru tarie si pv), SCUT 61:tarie, imun necunostinta, semi-om.BRATARA:Rezistenta magie, semi-om, pv.COLIER:pv,critic,aparare 2 maini, sabie sau pumnal.PAPUCI:La fel ca colierul
Pietre arma:piatra anti razboinic,piatra anti sura,piatra anti ninja(daca vrei cate o arma contra fiecare rasa faci asa:piatra lov. fatala,piatra reintoarcerii+piatra anti razboinic,sura sau ninja)
Armura:piatra grabei, piatra eschivei, piatra protectiei
Skilluri:
1.Aura sabiei
2.Vartejul sabiei
3. Iures
4. Izbitura
5.Incizie