| gamesu a întrebat:

Hristos a inviat!(Buna)
Am 14 ani si am foarte multe cosuri!
Am incercat foarte multe creme sau pastile dar nimic!
Ma puteti ajuta? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Alex2500 a răspuns:

Hey!

Aparitia cosurilor si punctelor negre variaza de la persoana la persoana.

Este normal ca la 14 ani sa ai pe ici pe colo cateva cosuri, insa daca consideri ca ai foarte multe, iti recomand sa urmezi sfatul lui DeM3nT si sa mergi la un medic dermatolog.

Nu mai lua pastile de capul tau sau dupa ce spun alte fete. Lor poate sa le faca bine, insa tie, nu.

Eu, la recomandarea farmacistei, am luat Zynerit(nu mai stiu sigur daca asa se scrie). Aveam 17 ani cand am inceput sa ma dau cu el pe fata si pe gat. A fost bun si mi-a uscat toate cosurile. De asemenea, iti recomand sa faci niste masti naturale. Eu, o data pe luna, imi fac diverse masti cu miere si ou sau ulei de cocos.

Mierea ajuta la disparitia petelor rosii, iar uleiul de cocos(de la plafar-22lei) face pielea foarte fina!

Succes!

4 răspunsuri:
| silvipisicutza a răspuns:

Eu am 12 si am aceeasi problema ca tine. Foloseste asta http://www.clearasil.ro/......nsibil.php urmand instructiunile de pe site sau flacon. Iti spun din experienta ca este foarte bun si in plus curata si tenul.

| gamesu explică:

Mrs mult pentru raspunsuri dar nu stiu cui sa dau funda scuze pentru restul

| PoxiiDudanstein a răspuns:

E normal. Esti la pubertate. Doar ca in perioada asta trebuie sa iti ingrijesti fata cat mai mult. Spala-te dimineata si seara cu sapun si incearca sa sa nu mai bei sucuri acidulate sau sa mai mananci dulciuri. Cu timpul o sa treaca. Daca crezi ca nu e eficient poti consulta un dermatolog. Sper ca te-am ajutat happy

| DeM3nT a răspuns:

La varsta ta unora le apar mai putine, altora( cum este cazul tau ) mai multe. Daca nu e o problema de sanatate o sa iti treaca peste 1-2 ani. Totusi, sa zicem ca nu vrei sa stai atata timp cu ele si in cazul in care nu iei alte pastile ( unele cauzeaza chestia asta ) du-te la un medic dermatolog. Alte chestii: nu manca prea multe dulciuri.