| Ioana_Delia_1998 a întrebat:

Hristos a înviat! Ce faceți? Am o întrebare. De fapt am nevoie de o părere. Termin clasa a XII a anul acesta și doresc să dau mai departe. M-am gândit la UMF din Iași, la Tehnică Dentară sau Balneofiziokinetoterapie. Voi ce mi-ați recomanda? Aș prefera să-mi răspundeți cei care sunteți studenți la această universitate. Ce părere aveți de Tehnică Dentară? Mă atrage într-un fel. Please. Orice răspuns poate fi unul util.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Ambele sunt moarte. Tehnica dentara este omorata de tehnologie si doctori care cred ca pot face si treaba tehnicianului iar balneo este omorata de remediile babesti si prea putina publicitate si educatie in randul romanilor. Nu voi intra foarte mult in detalii insa parerea mea este sa zici pas la ambele si sa te gandesti la alte meserii.

| Ioana_Delia_1998 explică (pentru WaterDrop):

De exemplu?

| WaterDrop a răspuns (pentru Ioana_Delia_1998):

Ma intrebi pe mine ce meserie sa practici tu? Heh, realizezi ca nu pot sti ce ti-ar placea sa faci in viata.Doar tu stii asta.Eu doar spun ca nu`i recomand niciuna dintre meseriile alese de tine happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mi-e putin neclar, Tehnica dentara te pregateste sa iesi medic stomatolog sau e pe ramura asta de contructie a aparatelor, aparate dentare etc?
Daca e pentru prima parte, eu recomand pentru ca oameni care se duc la dentisti sunt mult mai multi decat cei la fizio...; Mereu se vor gasi locuri pentru dentisti si-ti poti face propria afacere.

| Ioana_Delia_1998 explică (pentru Adry05):

Tehnicienii dentari se ocupă cu protezele dentare, repararea dinților, realizarea dinților din diferite materiale (ceramică, metale) etc și colaborează cu stomatologul.