| DraPraaHaarp a întrebat:

Hristos a inviat:! Cum vi se pare faptul ca a castigat Adrian tutu la "Romanii au talent"?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat a inviat!
Pai mi se pare foarte bine pentru ca Tutu a avut parte in viata de foarte multe necazuri sad... i.au murit parintii... si e si amarat.
In plus prin muzica lui transmite mesaje emotionante " cum unii au tot si eu nu am nimic "...
Prin acest concurs, ceilalti au prins o rampa de lansare si, si fara premiul in bani.
Narcis are un viitor stralucit, iar pe Luca, Andra l.a luat deja sub aripa sa protectoare, propunandu`i un duet happy. parerea mea :*

ceau. (:

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

Superr! adica...pana la urma merita!:X:X

| doryanna a răspuns:

Adrian.e.cel.mai.tare/oricum.cred.ca.a.castigat.si.pentru.singurul.fapt.ca.nu.are.parinti?big grin.oriqum.canta.foarte.tare.si.cosmin.a.fost.ff.bun.dar.credema.ca.aproape.tot.orasul.dr.tr.severin.la.votat.pe.el.asa.cabig grin:X

| MaditsSaaa a răspuns:

Adevarat a inviat!

Ma bucur pentru el.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat A Inviat!
De la tine am aflat cine a castigat.happy
Intra pe net la poezia ''Iubiti-va parintii''de Adrian Paunescu:asta da,dar nu desteptu' asta...
Se potrivea pe melodia aia sa si injure.
@Ciiiuzy,premiile la concursu' asta(la care se triseaza,ca la toate de altfel)nu se dau dupa cum ti-i viata, ci TALENTUL.happy
Eu cred ca trebuia sa castige Narcis, baiatu' ala care canta asa frumoos!:X

| ascovit a răspuns:

Mi se pare ceva absolut normal. Roamania a votat!

Fratilor incetati sa va mai certati pe aceasta tema!

Ei bine eu l-am si votat! Mi-a placut mult!

Dar nu inteleg de ce astazi s-au iscat multe cerutir pe TPU din cauza asta thinking

| Chellu a răspuns:

Adevarat ca a inviat si...Adi? nu... mai fain era pustiu ala care facea beatbox

Întrebări similare