| moustachelover a întrebat:

Hristos a inviat! De ce, cateodata este atat de greu sa treci peste o relatie?! Serios acum. Nu inteleg de ce n o pot face am incercat destul de mult timp dar pur si simplu nu pot. Sper ca nu par penibila prin intrebarea mea. Dar poate ma ajutati cu un sfat! Va multumesc anticipat happy

5 răspunsuri:
| flore45 a răspuns:

Adevarat a inviat.
Hey...incearca sa iti umplii timpul cu alte lucruri gen muzica, desen sau mai stiu eu ce iti place tie. Si inca un sfat: stai cu cel mai bun prieten.In momentele de genul e nevoie de un umar pe care sa plangi si de cineva care sa te asculte.
Sper ca te-am putut ajuta macar 45%:X
Succes!

| NCN a răspuns:

Poate mai ti la el un pic si e mai greu daca ai fost cu el ceva timp esti obisnuita cu el si ii duci doru fara sa vrei.

| WhiteLover a răspuns:

De ce sa pari penibila? Ni s-a intamplat tuturor.Problema e, banuiesc eu, ca te gandesti prea mult la ce a fost.Cineva mi-a spus ca nu poti fi niciodata fericit in viitor daca nu lasi deoparte trecutul.tu te agheti de acest trecut, si stiu ca iti este greu. Ocupa-ti tot timpul.Citeste,scrie un jurnal, uita-te la comedii, asculta muzica vesela, iesi cu prietenii, acum e frumos afara ai o gramada de posibilitati, nu sta degeaba pentru ca asa vin amintirile si durerea.Crede-ma ca acelasi sfat mi l-am dat si mie si la altii, si a functionat.Nu te lasa pe tine sa te mai gandesti la ce a fost.

| nowar a răspuns:

Hei,Adevarat a inviat! Pai nu pari deloc penibila, insa pur si simplu nu te mai gandi la 'el'. Gaseste-ti alte activitati si gandeste inainte, caci totul are un inceput happy Sunt sigura ca o sa gasesti candva persoana potrivita, nu merita sa iti mai pui intrebari pentru ce s-a intamplatwinking

| Laviniargint96 a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie ca si tine, cred ca ar trebui sa cautam alta persoana care sa ne faca sa uitam, timpul nu e de ajuns, la mine au trecut 7 luni si degeaba acum am gasit pe cineva..care sper sa ma faca sa uit de fostul. succes si tie :*