Adevarat a inviat.
Hey...incearca sa iti umplii timpul cu alte lucruri gen muzica, desen sau mai stiu eu ce iti place tie. Si inca un sfat: stai cu cel mai bun prieten.In momentele de genul e nevoie de un umar pe care sa plangi si de cineva care sa te asculte.
Sper ca te-am putut ajuta macar 45%:X
Succes!
Poate mai ti la el un pic si e mai greu daca ai fost cu el ceva timp esti obisnuita cu el si ii duci doru fara sa vrei.
De ce sa pari penibila? Ni s-a intamplat tuturor.Problema e, banuiesc eu, ca te gandesti prea mult la ce a fost.Cineva mi-a spus ca nu poti fi niciodata fericit in viitor daca nu lasi deoparte trecutul.tu te agheti de acest trecut, si stiu ca iti este greu. Ocupa-ti tot timpul.Citeste,scrie un jurnal, uita-te la comedii, asculta muzica vesela, iesi cu prietenii, acum e frumos afara ai o gramada de posibilitati, nu sta degeaba pentru ca asa vin amintirile si durerea.Crede-ma ca acelasi sfat mi l-am dat si mie si la altii, si a functionat.Nu te lasa pe tine sa te mai gandesti la ce a fost.
Hei,Adevarat a inviat! Pai nu pari deloc penibila, insa pur si simplu nu te mai gandi la 'el'. Gaseste-ti alte activitati si gandeste inainte, caci totul are un inceput Sunt sigura ca o sa gasesti candva persoana potrivita, nu merita sa iti mai pui intrebari pentru ce s-a intamplat
Sunt in aceiasi situatie ca si tine, cred ca ar trebui sa cautam alta persoana care sa ne faca sa uitam, timpul nu e de ajuns, la mine au trecut 7 luni si degeaba acum am gasit pe cineva..care sper sa ma faca sa uit de fostul. succes si tie :*