Adevarat a inviat! Totul tine de atitudine. Gandeste-te intotdeauna ca esti un baiat de treaba, de la care oamenii pot lua exemplu. Simte-te bine asa cum esti. Nu totul tine de muschi. Sunt atatia baieti slabi care atrag atentia prin felul lor de a fi, nu prin cum arata. Au atitudinea aia increzatoare, stiu sa spuna o gluma buna cand e cazul si de asemenea sa iti fie alaturi cand ai nevoie. Deci cam asta trebuie sa faci si tu Nu incerca din rasputeri sa te schimbi, pentru ca asta te face sa pari neincrezator. Si de asemenea nu te simti prost cand esti printre diferite persoane cu care ai tendinta sa te compari. Nu e nevoie sa fii ca altii, suntem oameni si fiecare e construit asa cum l-a lasat natura. Fiecare avem defecte, dar intotdeauna trebuie sa compensam prin calitatile pe care le detinem! Continua sa te antrenezi si ai intotdeauna incredere in calitatile pe care le ai!
Un amic de a lu fratemiu a zis ca a baut o cană de lapte nefiert, deci direct de la vacă odata pe zi si a ajuns voinic. Nu stiu daca laptele din magazine e fiert sau nu.
Hai frate, o cana de lapte are FOARTE PUTINE PROTEINE
Invatati si voi cum se fac muschii, terminati cu aberatii de copii mici
Poi nefiert, daca face de 2 ani antrenament si nu se prinde nimic de el... Nici nu ai incercat, poate functioneaza de unde stii.
Muschii se fac cu proteine.
O cana de lapte nefiert are cam 2 grame de proteine. eu imi asigur 30-40 de grame la o singura masa din cele 4-5 mese zilnice.
Deci la O SINGURA MASA am de aproape 20 de ori mai multe proteine decat intr-o cana de lapte.
Decat sa pui muschi cu o cana de lapte, mai bine te apuci de sah
4-5 mese, poate oragnismul lui arde prea multa grasime, am o colega cu defectu asta. Si inca ceva, unii nu pot manca 4-5 mese pe zi, si din acelea 3 mese mananca putin asa cum sunt eu dar nu sunt foarte slaba.
Aici era vorba de masa musculara, nu ingrasare.
Cu 3 mese pe zi nu prea pune nimeni muschi
Muschii NU SE FAC cu exercitii.
Muschii se fac cu :
1. alimentatie : 5-6 mese pe zi, dar MESE, nu gustari, in special proteine ( carne, peste, branza, oua, lactate ), proteine la fiecare masa.
Ai nevoie de 2 grame de proteine/kg-corp zilnic, fara asta chiar nu faci mare lucru ( dupa cum ai vazut )
2. antrenamnet corect, la sala... acasa e incomod sa maresti greutatile si sa lucrezi muschii din mai multe unghiuri.
Marind numarul de repetari NU faci muschi, faci rezistenta, pentru muschi repetari PUTINE cu greutati din ce in ce mai mari.
3. odihna, 7-8 ore de somn de noapte si 4-5 zile de odihna la grupa pe care ai lucrat-o, daca faci azi biceps, 4 zile NU mai faci nimic la biceps, il lasi sa creasca
Esti antrenor de fitness
Nu, dar e un hobby de-al meu
Eu cred ca ai fi super ca antrenor...
Dar as castiga mult mai putin decat castig acum ca inginer software la multinationala de IT
IT? Acum chiar m-ai impresionat si m-ai facut sa cred ca TPU nu e plin de copii care stau in dependenta pentru a face puncte.
Eu te respect, mie imi esti superior si cred ca si in proportie de 99% asupra membrilor TPU.
Wow... mersi de apreciere
Eu stau pe TPU ca-mi place sa discut despre sport, nu ma intereseaza punctele, chiar raspund la intrebari unde s-a ales deja raspuns castigator.
Si da, pe TPU mai sunt ( cativa, putini ) care nu sunt copii si chiar stiu despre ce vorbesc.