Poate cand te indeparteaza isi gaseste o posibila prietena, sau are probleme si prefera sa fie singur, fara sa vorbeasca.
dar daca vorbiti de 4 ani, de ce nu ii ceri nr de tel, ati comunica mai bine
1. Hristos A Inviat
2. Sa revenim la subiect. Poate chiar te place desii eu cred ca vrea altceva daca tine la tine fai un test si vei afla asta. Te-a parasit de prea multe ori trebuie sa-l faci sa intelega ca greseste orice ar face si te raneste spune-i asta incearca sa-i faci la fel daca tine la tine va fi un om intelegator se va schimba dar daca nu ii v-a pasa poti sa o lasi balta, cuata sa-l uiti nu merita suferinta ta. Sper ca a sa reusesti sa-l convingi. Totusi poate are o problema de nu intra daca nu poate are pe altcineva nimeni nu stie ce face atata timp cat nu l-ai vazut si nu locuieste in orasul tau. Sper ca iti vei rezolva problema. Bafta!
Nu e vb ca ma indeparteaza sau ma paraseste ...ca n-am fost impreuna
in unele cazuri cand ma jigneste, tac si inghit pentru ca nu vreau sa incep eu cu scandalu stiind cum fac eu si sa ne certam.il las pentru ca tin mult la el :-
Ar trebui sa te vezi cu el si dupa aia vezi cum poate cand vb cu tine i asa dar poate are do fete
Twister09 întreabă: