| Muras a întrebat:

Http://dumnezeuneiubeste.forumgratuit.ro/......i-copiilo r
Ce parere aveti despre tanti asta :|? Mie imi pare paranoica. Uitati ce zici despre o care de fantezie ( Harry potter aici ).

3 răspunsuri:
| Jane a răspuns:

Bine, asta chiar ca e o prostie. Daca stam asa sa luam la puricat toate povestile pentru copii, toate au si partile lor negative, insa de aici si pana la a spune ca sunt lucruri diavolesti si alte idiotenii din astea e cale lunga. Nu sunt de acord cu ceea ce spune, insa este parerea ei si are dreptul sa si-o exprime. Daca ar fi sa ne luam dupa ea, nu am mai citi nimic si nici nu ne-am mai uita la televizor, pentru ca ne influenteaza in mod negativ. Mie mi-a placut seria Harry Potter, este o carte foarte buna. Totul este fictiune, oricum, cine o citeste ar trebui sa stie asta. In concluzie, sunt de acord cu tine. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care spun ca Harry Potter indeamna la satanism sunt niste inculti, retardati, cretini si comenteaza in necunostinta de cauza. Sunt nebuni de-a binelea! Sa puna mana sa urmareasca filmele, sa citeasca cartile, ca poate invata naiba ceva cu mai multa substanta decat in biblie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca si coca-cola indeamna la satanism. Chiar si muzica religioasa pentru ca in backwards se aud mesaje satanice.winking

Întrebări similare