| TąNyą a întrebat:

Http://hi5.com/......otoUser.do

OMG dacă aşa arată şi face asta la 10 ani la 20. deja...
Ce părere aveţi?

Copii cu lipsă de educaţie, lăsaţi baltă. - părerea mea.

Vă las să vă minunaţi.

FantaSZy.

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Pffff... o mica pitzi.
mie sincer imi pare rau pentru aceste fetite.nu cred ca parintii sunt d vina pentru faptul ca ea arata asa la 10 ani, ci fetele mai mari, care in loc sa se machieze asa cum trebuie se tencuiesc cu fond d ten si tot felul d rujuri roz si multe altele.nu cred ca e lipsa d educatie.si noi cand eram mai mici ne doream sa fim mai mari si le imitam p fetele mai mari din jurul nostru si incercam sa facem ce fac ele.si aceasta fetita face la fel. din pacate pana cand ea va realiza ce isi face va fi prea tarziu.
aceastea sunt fetitele p care societatea din ziua d azi le creeaza.in ziua d azi invatam copii sa se tencuiasca, in loc sa se machieze, ii invatam ca e ok sa isi inceapa viata sexuala la varste f fragede d 10-13 ani, ii invatam ca e mai bine sa faca sex, si nu dragoste, ii invatam ca e f cool sa faca sex la orice colt d bloc.parintii nu au nici o vina. ei incearca sa isi educe copii bine, insa in mom in care acel copil iese p strada ce vede? exact contrariul. ei, decat sa le fie p plac parintilor, decid sa fie cool si placuti d gasca.
ma simt batrana! eu la varsta ei nu faceam asa cva.am ajuns sa vb si eu ca bunica mea care mereu imi zicea "eu p vremea mea...". am ajuns sa imi incep si eu multe prp asa in mom in care vad astfel d fetite.
la 20 d ani va fi si ea impreuna cu un batran, bogat, cu zile putine. poate peste vreo 3 ani va avea si un cpil, daca are putin noroc... mi se pare ingrijorator, hidos, suparator, insa ma conformez.asta e! stau si ma bucur ca nu sunt eu in locul ei si ma bucur ca eu inca am avut o copilarie normala.

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mda...este modelul perfect de vampa cel putin in al doilea album e praf... dar fetita asta nici nu stie sa scrie, are tone de far de fata, parintii ei stiu ce le face odrasla? si sigur are 10 ani pentru ca pare de 14-15. ai dreptate``copii fara educatie``. detin si eu astfel de hi5-uri, si ma uimesc cand ma uit pe ele.

| simf a răspuns:

Este rezultat al revistelor, tv-ului, hi5-ului si mai ales al dezinteresului parintilor. peste 10 ani ma tem ca va fi o dama de consum deja expirata. si rau e ca nu-i alegerea ei, acum nici discernamant n-are, ar trebui sa fie in mainile unui adult responsabil care in primul rand s-o faca sa inteleaga, s-o ajute sa-si schimbe modelele, valorile...

| Micheline a răspuns:

Copii fara viitorstraight face

| Micheline a răspuns:

@TheHGlife Presupun ca si tu esti idem "fetita"astahappy

| unione a răspuns:

Sa faca cineva un bine si sa le trimita hi5-ul parintilor!
Sa vezi bataie la popoul gol pe urmalaughing

| TąNyą explică:

TheHGlife - n-am hi5 dă să-l văd pe al tău să mă amuz.

Asta e pe cocalari

2. Uită-te că e machiată cu mână eiwinking şi nu mă refeream doar la scris
Dar eşti inteligent şi nu-ţi dai seama.

| Marcelino a răspuns:

Cum de se machiaza in halaul asta la 10 ani. Cred ca o sa imbatraneasca prematurlaughing.

| Kidd ♡ a răspuns:

Buna.Nu critic pe nimeni, nu sunt genul, dar fata asta e incredibila.Atatea fite si impresii la 10 ani rolling eyes. Copiii din ziua de azi!straight face

| CarMen_6610 a răspuns:

Poza aia ca aia da uitati-va la astea :http://hi5.com/......otoUser.do http://hi5.com/......otoUser.do :| am ramas masca si uitati-va sunt o gramada pai la 20 de ani ajunge pe centura cautand clienti:| Oameni buni tinetiva copii sub control ca uitati ce se intampla:|:|:|:| Pace:)

| pitesti a răspuns:

Nu vad care e problema... s-a jucat cu ruju' lu' ma-sa a facut 4 poze in uniforma scoala sau in tricou si pantaloni nu in sutien nu in chiloti si gata nu are viitor. nu e educata... crezi ca ruju' si rimelelul sunt ale ei? ii da ma-sa bani de sendvis la scoala si ea ii strange si se duce la magazinu' din colt si isi ia un rimel?!

| TheHGlife a răspuns:

NU inteleg care este problema? daca modifica acolo o poza sau face din 3 poze una si scrie ''cu zambetul pe buze'' nu are viitor? ia arata-ne hi5 tau sa radem putin. repede cu critica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMfG! daca asi fi ma'sa m'asi spanzura! ce o sa faca la 20 de ani fata asta?! o sa spele rufe pe centura?! daca nu facea asta deja...

ma rog...traim in romania si asta ne fu... ocupa tot timpul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani nici nu stiam ce-i ala creion de ochi, imi petreceam timpul cu scoala si cu papusilestraight face. Eu am observat de mult ca in ziua de azi, copiii nu mai sunt ce au fost candva; la 8 ani deja asculta melodii cu prostii pe telefon, nu mai au respect nici pentru cei in varsta...trist,dar adevarat, asta e viitorul tarii noastre.De vina sunt parintii pentru ca nu se ocupa de ei si le acorda prea multa libertate, atat pe internet(stau pe ce site-uri au ei chef)cat si in viata reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata asta la 20 de ani sau mai devreme o sa fie cea mai mare pitzypoanca si o sa o ilocuiasca pe sexy braileanca