Propie din ce in ce mai mult ziua ta si febletea ta tot da semne de ciclu neprevazut. Oare de ce? Sa fie cadoul de vina? Nu.Hai sa nu gandim asa departe.Asteptam.Asteptam….asteptam…Zilele trec, nu s-a schimbat nimic chiar mai rau. Oare sa fi aiba amnezie temporara? chiar sa nu stie ca urmeaza ziua ta, o zi speciala pentru tine? pai tu sa-i tii minte ziua de nastere? 23 mai(data fictiva)… ziua in care el s-a nascut…ziua in care un individ numit EPAVA ne mai ia aerul…ziua in care acest individ ne aduce tara in criza(doar e facut pentru alocatie)…ziua in care acest individ ne foloseste toate pungile la un 1 ban de unica folosinta(doar are viitor in punga).Azi e ziua ta.Trebuie sa fii in forma si sa astepti cu zambetul pe buze mesajul sau eventualul telefon din partea,,izbitului’’.Si primesti telefoane fara numaaaarrrr si nu de la izibit.Dar soc mortal! Primesti un mesaj misterios:,, Iubire, trebuie sa vorbim’’.Suni.Nu raspunde.Primesti alt mesaj:,, nu mai putem fi impreuna.eu te iubesc enorm, dar ceva nu imi da voie sa continui.imi pare enorm de rau.La multi ani!’’Si uite ce cadou frumos ai primit de ziua ta! Cu BONUS-un sut in fund ca sa prinzi revelionul in aer.Respira adanc cat mai poti si priveste partea buna. Bine ai venit in jungla! Cadoul a fost pe masura asteptarilor si cred ca s-a gandit mult, doar a vrut ceva special si unic pentru ca toti sunt unici in felul lor.Asa ca, stergeti din calendar data voastra de nastere doar nu vreti sa riscati sa stati in aer!