| ViVi a întrebat:

Http://stirileprotv.ro/exclusiv/portrete/portret-plecati -prea-devreme.html ce ziceti?
au schimbat lumea? cu gesturi mici sau mari dar au reusit?
eu cred ca da

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Sunt reprezentanti speciali din diferite domenii: muzica, cinematografie, modeling, oameni politici, care sunt dati in secventa urmarita si cu certitudine, fiecare dintre ei au reprezentat cu cinste domeniul in care au activat. Daca unii dintre ei, au luat diferite decizii in vietile lor particulare, care au dezamagit, nu inseamna ca trebuie sa neglijam calitatile pe care le-au avut si nici modul in care ne-au incantat cu muzica lor. Nimeni nu este perfect si nu le poate nimeni pretinde personalitatilor publice, sa aiba aceasta calitate. Cu certitudine ca au avut o contributie esentiala in genul muzical pe care l-au abordat.
Politicienii care au incercat sa faca ceva, au incurcat planurile "mafiotilor" si astfel acestia din urma, i-au trecut pe linia "moarta", pentru ca altfel castiguirile lor ar fi scazut si nu-si doreau acest lucru. Sigur insa ca ei au fost un exemplu si au facut lumea mai buna.
Domeniul modelingului si al cinematografiei a avut si are reprezentanti care ne incanta si pe care-i iubim si cred ca si ei la randul lor au avut o contributie la dezvoltarea gustului artistic si la destinderea celor care le-au urmarit fimlele.
Cred insa cu certitudine ca si noi, asa zisii oameni de rand, putem sa schimbam cate ceva in aceasta lume, chiar daca numele noastra nu vor fi asa de cunoscute ca si ale celor din filmul prezentat la stirile PROTV. Fiecare dintre noi poate ceva si cred ca acest lucru trebuie sa intre in constiinta fiecaruia si asa avem o sansa se iesim din necazurile, care se succed, de zeci de ani in Romania.
Intrebarea ta are mut substrat si cred ca, raspunsul este unul singur si este pozitiv, cu gesturi mici se poate schimba lumea noastra si trebuie s-o facem.

7 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Daca toti ar invia, lumea ar fi poate mult mai buna!

Psihoyounger

| Psihoyounger a răspuns:

Incredibil video. M-a lasat fara cuvinte.

Psihoyounger

| WhiteWings a răspuns:

Au reusit s`o schimbe. dar oamenii isi dau seama dupa moarte de valoarea artistilor pierduti

| lacrimi a răspuns:

Au reusit prin ceea ce au fost, prin ceea ce au facut, unii poate au schimbat-o in bine, altii poate intr-un bine ''negativ'', dar important este ca influenta lor ramane si in ziua de azi, si adevaratii admiratori nu-i vor uita niciodata. Mi-a placut Steve Irwin, si personal inca il consider cel mai bun, si inca ma mai uit la emisiunile lui cu placere, si nu-l voi uita niciodata.Asa ca, adevaratii fani nu-si vor uita idolul nici dupa moartea acestuia.

| pababiba a răspuns:

Eu unu cred ca fiecare isi are scrisa in frunte soarta, iar apoi elvis, michael, bob marley si tot asa si-au mai facut-o si cu mana lor, acum de ce sa ne ascundem dupa deget? Elvis mai avea putin si isi smulgea singur plamanii si ficatul din el din cauza drogurilor tari pe care le lua, michael nu a avut niciodata o viata linistita si care sa ii dea pace, bob marley cel mai tare pacifist/fumator de maria, coca, si tot asa ajunsese ca la jumatatea concertului sa isi traga liniuta sa poata continua! Freddy a murit din cauza sida pe care o luase de la partenerul sau, si lista continua! Oricum a murit regele, traiasca regele pe principiul asta se merge

| onfire93 a răspuns:

Da.au schimbat lumea intr-un fel sau altu... dar dumnezeu are nevoie de ei acolo sus...happy

| matei_8120 a răspuns:

Ai dreptate.Eu sincer nu ascultam melodiile lui Michael Jackson inainte sa moara, dar acum le ascult mai mereu.