| Alëxąndŕą a întrebat:

Http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=23020# Eu l-am scris si ca sa nu ma fraieriti si sa il cititi ziceti melodia care o canta sakura care eu am compusa binenteles :)

9 răspunsuri:
| NarcyNarcisa a răspuns:

Scuze nu cunosc melodia. Dar e foarte profunda.happy

| Alëxąndŕą explică:

Si :p nu it dua funda

| LucianGabriel a răspuns:

Si daca nu l-am citi? hai ca eu il citesc asa sa incepem ai foarte multe greseli de ortografie "Dupace im va vindeca bratele o so ucid " astea sunt versuri din melodie "Ai plecat.
Si pe mine mai lasat.
In urma mea am lacrimi amare aaa.
Eu ma uit la stele sunt fermecata de ele.
Sunt trsta aaa ca nu esti cu mine iubirea mea.
Dece nu stai langa mine sa ma saruti sa ma iubesti tu baiatule din povesti" nu stiu ce melodie e. Dar inca o data iti zic, ai foarte multe greseli de ortografie, pune mai intai mana pe o carte de gramatica si dupa povesti din astea.

| LucianGabriel a răspuns:

Ti-am cerut eu asa ceva?

| Tomy_3330 a răspuns:

Sincer, am cont pe animezup, da mi-e lene s il accesez asa ca iti spun aici.Nu imi place.Ai foarte multe greseli de ortografie si ma plictiseste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ti-am citit eu fic-ul. te-ai oprit fix cand lucrurile devenisera interesante sad
nu ai mai pus continuarea pe undeva? as vrea sa vad ce se intampla dupa ce sasuke si sakura big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, ti-am citit eu fic-ul. te-ai oprit fix cand lucrurile devenisera interesante sad
nu ai mai pus continuarea pe undeva? as vrea sa vad ce se intampla dupa ce sasuke si sakura big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci de obicei nu-mi place sa critic dar chestia asta nu poti sa o treci cu vederea.Deci in primul rand, la primul capitol, faza aia de la inceput e praf, praf, praf! Tu nu ai auzit de linie de dialog? pentru ca acolo nu se stie cine ce zice. Daca nu ai auzit de ea, se foloseste pentru. a arata cand vb. o persoana, in cazul asta un personaj.
Tot asa, descrierea este varza rau de tot. Ar trebui sa te mai documentezi despre ea. Spune si tu ce simtea Sakura, nu o da inainte cu ''ce fumoasa era dimineata, soarele stralucea'' si alte chestii de genu asta. Dar cel mai tare m-a enervat chestia cu virgula si punctul care lipsesc cu desavarsire, adica pe bune, daca ai vedea ce ai facut acolo te-ar zgaria pe creieri.
In fine, trecand peste miile de greseli pe care le-ai facut din punct de vedere ortografic, ficul teu este foarte plictisitor, adica intamplerile parca ar fugi sa prinda trenul si prin asta vreau sa spun ca se petrec foarte repede.
La tine in cele 3 cap.(parca atatea erau, nu mai stiu)nu e nici macar un singur lucru care sa te tina in suspans sau macar sa te miste putin, totul parca ar fi aruncat in scarba.
Acum poti sa te superi pe mine. dar asta este ce cred eu.Si in leg. cu melodia, scuze dar nu am mai auzit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La faza asta ma refeream daca te-am indus in eroare: ''Lord Orochimaru cum credeti co sa vindecati mainile o Kabuto Kabuto tu nu sti ca sunt medici in sat disponibili dar lord Orochimaru Tsunade nu doreste sa va vindece bratele cine a zis ceva de Tsunade ii dadu o poza spune o cunosti Kabuto este unul dintre medici satului Frunza''