Am auzit ca pe aici umbla niste cersetori de like'uri. Daca dai de ei, raporteaza-i.
Gunoi esti tu cu toata familia ta. Iar cine te crezi tu sa judeci? Hai siptil!
Inainte de a ma critica, uita-te la tine.
P.s.: "carate" = cara-te;
Dap, oamenii din ziua de azi cand nu gasesc o replica buna se iau de greselile gramaticale, de parca ei nu fac. Esti varza tipu!
*nu exista cuvantul "siptil".
Sunt un utilizator al internetului, cu drept de exprimare libera. Precum nu imi cunosti familia nu ai dreptul sa comentezi, e aceeasi logica ca si "nu iti place muzica mea, esti gay!". Prin comentariul tau infantil asupra a ceva, ma repet, nu cunosti imi dai toata posibilitatea sa te cataloghez cu un grad scazut de inteligenta, de asemea si o lipsa acuta a materiei cenusii.
Spune tipu care imi insulta pagina. Hai ca mare destept te crezi. Vrei nu vrei, nu esti cu nimic Mai presus decat mine.
Iti insult pagina pe care am vazut-o, deci nu pe tine. E ca si cum as citi un articol de ziar si mi-as spune parerea (foarte directa) despre el, nimic mai mult. Daca autorul este ofensat nu mai e treaba mea pentru ca eu am insulat ceea ce a facut, nu pe el in mod direct (pentru ca nu stiu nimic despre el, exceptand numele).
Din nou iti accentuezi lipsa de caracter si capabilitatea de a da un raspuns argumentat. De doresti, in continuare, sa faci chat la aceasta intrebare, pe o tema irationala din multe puncte de vedere, te rog sa imi aduci la cunostinta.
Cati ani ai? 10, cumva?
Inainte de a gasi o replica buna, ar trebui sa stii cum s-o scrii, nu?
Apropo, oamenii din ziua de azi nu prea mai respecta regulile de gramatica si de punctuatie (vezi SmilePleaseXoXo).
Asa ca, tu esti varza, tipule!
ale0409 întreabă: