anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.facebook.com/PetcuElenaMdl Salut TPU! De curand cu o prietena sunt intr-o intrecere. Este putin stupida insa... nu vreau sa pierd in fata ei:)) M-a provocat spunandu-mi ca in doua saptamani face de doua ori mai multe aprecieri la pozele de profil decat mine. Si culmea, ca peste noapte aprecierile la ea au inceput sa curga. Si la mine sunt la fel:| Stiu ca nu ma ajuta cu nimic aprecierile, ca nu ma vor face un om mai bun. Insa chiar imi doresc. Cel putin fetele care isi fac poze pe jumatate dezbracate in fel de fel de pozitii vad ca sunt foarte apreciate :-s dar eu nu vreau sa ajung sa fac astfel de poze. Nu le suport efectiv. Las linkul aici si va rog ajutati-ma:( Stiu ca este cerseala dar altceva nu stiu ce sa fac. Ea are doua mii si ceva de prieteni eu abia daca am 1200 si ceva...:( Trebuie sa o inving. Poate pe voi nu va ajuta cu nimic dar pe mine ma face mai fericita. :( :o3

3 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Bine si faci, pe toate site-urile astea de socializare sunt tot felul de obsedati.Mai bine arati cat de frumoasa esti ''natural'' decat sa te arati in ipostaze ''fierbinti''. Also, daca va bateti pe likeuri, ai putea sa scoti optiunea ca doar cei de la prieteni sa iti dea like si sa bagi ca toata lumea sa poata.
PS: te-am adaugat acum.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Like, esti tare dragalasa!
Ce nume are prietena ta la facebook?
*-*

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Dar sa-mi dai acc la cererea de prietenie.
*-*