| Chocolate a întrebat:

Http://www.nuepoveste.ro/
va sfatuiesc sa intrati, este ceva foarte frumos dar si trist ce merita vazut.De data asta promit ca nu este ceva de speriat, si eu am crezut ca e o farsa, dar am riscat si nu regret ca am intrat:D, este foarte frumos, intra:D.

10 răspunsuri:
| Paris a răspuns:

Frumos? asta numesti tu frumos? mie imi pare tragic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos? sa te bata sotzu de iti da sangele sa vad ce frumos mai e

| Cryssy a răspuns:

Doamne imi vine sa plang. Asa este. Nu e deloc o poveste. E realitatea din pacate. In primele randuri ma regasesc si eu caci si in familia mea exista certuri in continuu. Si eu incerc sa ma prefac ca nu imi pasa si incerc sa fiu puternica sa merg mai departe. Eu totusi sunt mai mare decat acel biet copilas de 11 ani. Stiu insa si eu ca la 11 ani... eram doar un copil... care isi dorea sa ii vada pe mama si tata ca nu se mai cearta. Acum insa. Stiu ca nu prea pot face nimic. Asta e viata. Cu bune si rele, merita traita. Si vreau sa imi traiesc viata, sa nu ma dau batuta niciodata. Numai bine!

| Bacemi a răspuns:

Foarte trist. Din pacate astfel de povesti sunt realitati si in multe familii exista suferinta.

| Chocolate explică:

@ Paris si Noname---->"foarte frumos" eram ironica, sarcastica...multumesc oricum Noname de urare dar stiu deja cum e sa traiesti in o familia "asa" frumoasa...

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Trist! sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Creaa.ataa_mika
Sincer? nu pare deloc ironic cand spui "foarte frumos dar si trist "
CHIAR DELOC, daca spuneai " super frumosoh go on realiattea" asa mai parea. dar "foarte frumos dar si trist ". Cred ca incerci sa te scuzihappy
Si nu era urare. raised eyebrows Aici eram eu ironicahappy si la mine se vede.
Imi pare rau pentru ca esti intr'o situatie asemanatoare...

| Chocolate explică:

@Noname...am vrut sa fiu ironica dar nu a iesit, nu ma scuztongueoh go on.ironia sortii! asta e...viata asta, lumea asta de 2 bani!

| andytza a răspuns:

Cate campanii nu s-au facut pentru asta? Cate femei au avut curajul sa termine cu acest chin? Cate femei nu si-au luat inima-n dinti si au denuntat acesti ticalosi? Sigur, este greu mai ales cand la mijloc sunt copii, rahat.Ba dimpotriva femeile si mame in acelasi timp ar trebui sa faca ceva in privinta asta pentru a nu lua amploare. Din pacate, este vina rahatilor care ne conduc si care ne promit marea cu sarea.Nu le condamn pe cele care nu au facut inca pasul pentru ca au si o justificare. Unde sa mearga, daca nu au parinti de exemplu, nu au pe nimeni? Apeleaza la stat, ce ii ofera? Se trezeste cu aia de la protectia copilului pe cap si ii ofera un pat intr-un centru de plasament(copilului)mama se descurca si pleaca in tari straine, sta la o ruda, isi gaseste un loc de munca si un camin pentru a demonstra ca poate sa-si creasca copilul.Deci incepe viata de la 0, practic, dar cu mult mai multe responsabilitati.
Fetelor, inainte sa spuneti `da` ganditi-va si traiti un timp sub acelasi acoperis cu cel pe care il alegeti ca sot ca nu li se potriveste tuturor faza cu `Si au trait fericiti pana la adanci batraneti`. Stiu ca omul se mai si schimba pe parcursul anilor dar tocmai de asta sunt de parere ca o femeie capabila sa-si asume toate responsabilitatile si consecintele astea este numai dupa 30 ani, cand deja si-a trait copilaria, adolescenta si si-a facut o idee despre cat de grea e viata.

| Oanny a răspuns:

Nu mi-a placut...scuze dar nu mi-a placutlaughing))