| CristineDelaruss a întrebat:

Http://www.sanatateata.com/frumusete/exercitii.htm
Le-ati facut? Da rezultate?
Cate faceti din fiecare?
[ puteti sa va dati si cu parerea]

Răspuns Câştigător
| WhyNot a răspuns:

Da,fac si Da, dau rezultate.nu am facut exact aceleasi exercitii ca cele ilustrate,insa am facut abdomen,pectorali,brate(biceps,triceps, antebrat), spate.
Cand am zis ca rezultatele sunt vizibile sa nu te astepti ca in 2 saptamani sa ai corpul visat...rezultatele se vor vedea in 2-3 luni daca te tii de ele
Eu am un program clar...inainte sa fac orice exercitii fizice fac incalzire(genoflexiuni, sarituri de coarda)+30 minute alergari(nu pe asfalt)sau bicicleta in aer liber
Apoi fac cam asa
1.Pectorali(flotari,flotari cu mainile lipite, flotari pe genunchi)-repet de 4-5 ori cu pauze de 30 secunde fac cam 30 de fiecare
2. Abdomen(cele puse de tine iti afecteaza coloana.incearca altceva precum "push thorugh") tot asa 30 pauza 4-5 repetari
3.Brate-40 de repetari 30 pauza(exercitii pentru biceps triceps antebrat umeri)
4. Spate si gat(ridicari +cateva exercitii cu greutati)
5. Picoare
Apoi inca o tura de alergari

p.s.Nu sunt culturist. acest program nu il combin cu vreo dieta sau ceva.ci doar pentru a ma mentine in forma si a trai sanatos(nu vreau sa mor la 60 de ani)
pentru mai multe informatii iti recomand http://www.passion4profession.net/ fa-ti cont si ai acces la tot ce vrei,ghiduri, video, multe exercitii

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| gabriella96 a răspuns:

Exercitiile astea dau rezultate cam intr-o luna. Depinde si cat de des le faci. Faci cate poti, eu de exemplu fac 40 din fiecare.