Si ce imi face daca sunt baiat? )) ca la baieti nu ai cum sa iti dai seama. Dar daca eu asistenta care araat bine il arat cu toata placerea :
ce bine ca's virgina. da ce are ea daca ne incepem? cum adica exmatriculati? mai ales ca si pe vremuri femeile faceau copii la 16-17 ani. si de la 18 ani esti major! faci ce vrei. asa ca....
Sper ca e o gluma!
Cum. Au minte intr-un fel, dar. ce ii intereseaza de viata noastra:o
Doamne ce se mai inventeaza.
"Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete."
Baietilor tineti-va bine vine detectorul de minciuni
Eu nu sunt speriata....sunt virgina poate sa ma verifice
Hmm, oare cati dintre voi s-au prins ca e vorba doar de o gluma? Sau poate chiar e adevarat, la fel ca o alta stire de pe siteul respectiv, care relateaza cum 2PAC si Ceausescu stau la plaja pe o insula din Pacific.
Adevarul este ca elevii de azi au nevoie macar de niste vitamine de la Ministerul Educatiei, sa le mai energizeze nitelus creierele extenuate de "maturizarea" timpurie.
Oke. E o gluma. Dar sincer, ne-ar fi prins bine asa ceva.Mai ales pentru fetele din gimnaziu.Eu una nu intru in categoria aceasta dar, in Mangalia, de unde sunt eu, sunt cel putin 100 de fete cu varsta cuprinsa intre 11-15 ani care au nascut. si pe foarte multe dintre ele le cunosc. Si sincer, nimeni nu se astepta la asa ceva de la ele, avand in vedere ca la scoala aveau rezultate destul de bune. Deci...
Oricum bazaconia de mai sus e doar o gluma.
Tot siteul e plin de stiri de genul. Sunt glume, nu va alarmati. Si, oricum, Anna, tu de ce te sperii, ca la un moment dat ai spus ca tu vrei sa copilaresti, nu ca alte fete de varsta ta "care au dat in alte extreme". Sau glumeai?
NU, nu glumeam, dar mi se pare scarbos si in acelasi timp infricosator sa fie chestia aia in mine . Nu ma sperii d efaptul ca as avea ceva de ascuns .
Nu inteleg de ce sunt atata de ofensati pustii de aceasta masura (care se pare ca ar fi o gluma - pacat...) - ati facut-o asta este nu cred ca ar trebui dat nimeni afara din scoala (eventual trimisi la un program de reeducare) dar, faptul ca ati avea controale ginecologice gratis, eventual sa va puna la dispozitie si metode contraceptive tot gratis nu vad nimic rau in asta - pe fete le-ar putea feri de o sarcina nedorita iar pe baieti de o boala "nepoftita". Si pe vremea mea erau fete care-si incepeau viata sexuala devreme dar, nu ca cele din ziua de astazi fratilor - ca ramai tampit ca parinte cand vezi cele scrise de voi pe aici...ar mai trebuii si un psiholog langa cel ginecolog...
Cred ca as fi atat de emotionat incat as marturisi totul inainte sa mi se faca testul. As spune adevarul, adica ca da nu mai sunt virgin, ca m-am culcat cu cateva fete si cu sotia profesorului de istorie. Personal mi se pare o prostie si bineinteles ca parintii ar fi foarte incantati, dar daca esti baiat si ai facut-o nu cred ca o sa-ti reproseze mare lucru dar daca esti fata nu e prea ca lumea pentru tine.
Nu e normal sa faca asa ceva! eu ca baiat as zice " da sa traitzi, orgi3 cu vreo 7 fete de odata! ah da, intr-un fel si profa de info a fost implicata, si mama profesorului de sport, iar secretara directorului se uita cuminte cum le "jucam" pe toate! " oricum, eu nu stiu ce gandire aveti voi, dar mie mi se pare TOTAL normal sa porti prezervativ! si daca voua nu vi se pare... pai chiar ca aveti nevoie de asa ceva, sau poate chiar o vizita la psihiatru... ca sa va convinga!
oricum, cu prilejul asta incerc sa imi bat joc de detector, aflu cine ce si cum desii ar fi prea frumos sa fie adevarat! mai de graba cred ca ne pune implanturi in umar (cipuri din alea cu 666) ceea ce e chiar super nasol, prefer sa fiu fugar decat sa am asa ceva in umar... sau macar sa stiu ca exista doctori care sa le scoata (contra cost, bine intzeles)
Nu e treaba lor, da cine sunt ei? Ce noi ii controlam pe ei cumva? NU. Asa ca sa nu se bage in viata noastra... e treaba noastra... si a mamelor noastre.
Eu tot nu inteleg ce treaba are viata sexuala cu scoala.eu una nu mai sunt virgina, nu regret nimic, am facut-o cu cap.Scoala e scoala si sexul e sex.Nimeni nu le amesteca fratilor si doamna ministru asa ca potoliti-va cu legile astea de c***t.in loc de a plati controale si detectoare ati putea sa dati niste bani pentru amaratii aia de la tara care mor de frig si foame in scoli si totusi se chinuie sa bata km intregi pe zi ca sa invete ceva. rusine sa va fie daca doar v-a trecut prin cap sa faceti asa ceva
In primul rand daca ar fi sa ne controleze pe toti ar lua foarte mult timp. totusi suntem multi in toata romania asta.si acum. o luam pe partea cealalta...pana la urma putem sa ne culkm cand vrem.cu cine vrem.si cand vrem.ca doar asta nu are cu ce sa ne afecteze la scoala.doar daca am fi prea nebuni in special la fete ma refer incat sa ramane gravide de la varsta asta. parerea mea este ca se baga mult prea mult in viata noastra personala. dupa ce ca ii avem pe parinti pe cap li se va alatura si guvernul. e chiar o prostie. daca ar fi pusa o astfel de chestie in aplicare cred ca majoritatea elevilor nu ar mai avea unde sa invete...si poate in unele cazuri mai extreme... unii in special ma refer din nou la fete.ar putea pleca de acasa de frica sa nu afle parintii rezultatul.cred ca la stiri ar fi numai si numai disparitii una dupa alta.ar distruge romania cu asta
mai pe scurt... daca se pune asa ceva in aplicare. s-a zis cu elevii.si cu parintii care vor avea batai de cap in plus