| Loredana96 a întrebat:

Http://www.tpu.ro/......aiat-de_1/
Starea mea nu s-a schimat.Ba din contra s-a agravat.De citeva zile primesc mesaje pe telefon de genul ca se stie ca eu am avut relatii sexuale cu el, ca el m-a filmat in timp ce faceam sex si ca acum mai multe persoane au video.In tot cartierul se vorbeste despre noi doi cum ca m-as fi culcat cu el.
Ma afecteaza mult aceste vorbe din simplu fapt ca adevarul e ca eu nici nu l-am sarutat.
El imi scrie in fiecare saptamana.M-am gindit sa ii trimit lui mesajele in care sint amenintata si chestii de genu ca sa stie si el pentru ca e si el implicat in asta, cu toate ca nu el e cel atacat.
Ce credeti?

2 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Ce amuzanta poate fi viata uneori, cum se joaca cu noi si cum tot ce facem se intoarce impotriva noastra. Eu iti voi raspunde pentru ambele intrebari in raspunsul asta. Tipul are 22 de ani, varsta la care putini mai asteapta fetele sa se culce cu ei, dar sa se sarute, mie personal mi se pare ca ai dat de o mina de aur si i-ai dat cu piciorul, lasa orgoliul, frica incapatanarea sau ce mai ai tu pe acolo si trimite-i un mesaj cu tot ce simti pentru el. Cat despre probelma cu amenintarile, exista programe de protectia copilului, eu as propune sa mergi la politie si sa reclami acest abuz. El din alta tara cat te va ajuta?

| doreal a răspuns:

Eu cred ca el ti-a trimis pentru ca nu are alticineva (cine ar vrea sa iti faca rau?) a inceput sa vorbeasca si cu prietena ta cea mai buna. Mai bine ar fi sa nu mai vb cu el, sa nu intri pe mess deloc. Iesi in oras, poate asa iti va trece. Inchide telefonul si nu mai vb cu nimeni, tehnologia asta e atat de molipsitoare, poate iti va trecewinking.