Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Decembrie 2024 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Buna, am 15 anul iar iubitul meu 16, eu sunt virgina iar el nu este. Am o intrebare la care vreau un raspuns clar, daca eu sunt virgina este ok ca iubitul meu sa faca cu alte fete sex in timp ce este...? (mai mult)
Am o problema si va rog sa nu faceți mișto. Nu mai suport sa ma duc la liceu, stau acolo de la pranz pana seara si simt ca numai am timp de nimic. Numai teste după teste, numai suport. Ce pot face...? (mai mult)
Salut daca am depus cererea de alocație menționez că am 18 ani și cererea am depus o acum in decembrie știe cineva când o voi primi? Mulțumesc anticipat
Are cineva coduri de la Sobranie? Orice tip de coduri de la țigare tele sobranie ma ajuta! Dau fundă????
Bună! Vreau si eu versurile originale de la capra dar nu cele cu alta capra mi as cata si pe tine te oi lasa. Era ceva de genul Ta ta ta caprita ta te am adus din africa te am adus cu avionu te am hranit...? (mai mult)
Ajutor! Nu știu ce cadou sa ii fac iubitului meu, suntem de aproape o luna împreună și nu știu ce să îi iau de crăciun (are 14 ani și eu 15).
Bună imi este prea mare cureaua are cineva idee cum as putea sa imi cresc brâul sau cum sa o port fără a o gaurii
Bună nu imi vine cureaua adică este prea mare are cineva idee dacă pot sa îmi cresc cumva brâul sau cum sa fac sa îmi vina fără sa o gauresc?
Daca e doar un suflet pereche pentru fiecare si ajungi la un moment dat sa il gasesti si dupa aia sa il pierzi atunci nu vei mai avea niciodata un suflet pereche?
Ce credeți ca pica la sub 3 la simularea judeteana la romana pe 16 decembrie ( clasa 12 ) profil real
Cum scapi de mareata?
Dacă sunt în Italia și am detector de metale trebuie autorizație?
Bună, am picat la Secret Santa o colega și I am luat un calendar advent. Am uitat complet ca anul trecut am fost cu ia sa- și ia același calendar. întrebarea e.ce fac eu acum? Nu pot sa schimb sau...? (mai mult)
Cum să trec peste o situație complicată cu o colegă de la școală? Am început să vorbesc cu o fată care îmi place mult. La început, discuțiile noastre erau mai dese și simțeam că mă apropii...? (mai mult)
Bună seara TPU. A- și dori și eu câteva informații. De curând mi- am luat o mașină nouă și luna viitoare am RAR- ul. Întrebarea mea este următoarea: mașina are anvelope de măsurătorile 255/45/20...? (mai mult)
Ceau! Am dat saptamana trecuta test la mate, si cred cam am luat nota mica gen 6 sau 7. Ideea e ca eu iau tot timpul 9 si 10, si daca iau mai putin mi e frica sa nu se supere parintii mei. Si nu...? (mai mult)
Bună TPU, Am o întrebare cam prostească... Sunt in clasa a VI- a, tot văd o fată frumoasă rău de tot pe hol și e din a V- a... Are gropițe, ochii căprui și părul scurticel, are fața...? (mai mult)
Cum schimb imaginea poza in google
Ceva aplicatii de dating bune unde sa si gasesti persoane cu care sa iesi?
Salutare, am o întrebare legata despre o chestie deoarece sunt confuz. Sunt momentan elev în clasa a XI a, iar în ultimii 2 ani nu m- am interesat deloc de examenele ECDL. Fiindcă am crezut ca nu...? (mai mult)
Cu cine pot să vorbesc când mă simt singur sau deprimat? Nu îmi place perioada asta în care nu prea e soare, e tot frig, întuneric și în fiecare an mă simt mai nașpa în perioada asta de toamnă...? (mai mult)
Ce părere aveți de Țigările Winston Verde?
Salut tuturor am o întrebare de caracter psihic cred, noaptea înainte de somn când încerc să adorm îmi pare aceiași imagine camera în care dorm parcă o văd cu ochii deschiși și la mine se ...? (mai mult)
Cum poti scoate petele de sperma de pe perete?
Cum este la profilul de filologie in liceu? Ce teme primeati si cu ce se mananca acest profil? Nu stiu ce sa aleg dintre stiinte sociale si filologie. Imi place romana, latina, limbi straine, psihologia...? (mai mult)
Buna TPU! Vorbesc de ceva timp cu un baiat(suntem destul de apropiati virtual)si i- am sugerat sa ne vedem si in realitate doar ca el nu vrea pe motivul ca inca nu este asa aprinsa flacara si ca nu vrea...? (mai mult)
Ce inseamna in cele mai multe cazuri ca ii vine sa planga la o persoana cunoscuta cand va intalniti si dupa aia inchide ochii si nu te baga in seama? Sau mereu e vorba de acelasi motiv? Daca da, care ...? (mai mult)
Cum poti sa scapi cel mai usor de o obsesie? Si daca nu functioneaza nici cum poate fi vorba numai de iubire sau poate fi tot obsesie?
Daca sa spunem ca ti-ai intalnit sufletul pereche si l-ai pierdut atunci cum va fi? Vei avea alt suflet pereche? Sau e numai unul pentru orice om?
Best glow up tips pentru cls 8
Buna TPU! Aș vrea și eu să mă ajutați cu un sfat. Anul ăsta pentru mine a fost un an horror, plin de necazuri de ghinioane și de niște evenimente care mi au provocat o anxietate socială gravă....? (mai mult)
Daca cineva te iubeste si tu nu iubesti acea persoana sau nu iti dai seama daca o iubesti sau nu dar asa iti place foarte mult persoana respectiva, e posibil atunci sa fie de acord sa mai petreceti timp...? (mai mult)
Cum să am haz?
Buna am o întrebare. În legătură cu liceul tehnologic Nicolae Bălcescu din localitatea Voluntari județul Ilfov. Cum a fost experiența pentru. Voi? Cum sunt colegii acolo? Am auzit că la Nicolae...? (mai mult)
Cum iti poti imbunatati relatia dintre tata si copil? De vreo 2 ani, tata a devenit tot mai irascibil (nu intelegeti gresit, nu bea, fumeaza sau sa ma bata) si mereu tipa. Mereu ma critica pentru faptul...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca ma duc la un concert si sar gardcu ala din prima linie? In afara faptului ca o sa-mi iau bataie
Ce se intampla daca ma duc la un concert si am bilet vip si la gagicile alea din grup zic le niste chestii libidinioase
Îmi dați și mie un cod de invitație pentru shiroazu.net
Bă mie nu îmi vine să cred ce lume stricată. Am auzit ca cel mai probabil va veni războiul, voi ce credeți? Vine sau nu?
Salut! Daca am urmatoarele simptome:mananc cam 4 batoane de ciocolata cand sunt sarbatori gen cand primesc foarte multe dulciuri, catoedata noaptea ma trezesc sa beau apa, sunt mai irascibila, ma mananca...? (mai mult)
Credeti ca daca un copil mic ar fi fost luat de la parinti(bebelus fiind) si dus in munti sa invete arte martiale si toate chestiile de genu intr- un mod foarte aspru, daca ar fi fost adus in civilizatie...? (mai mult)
Salut! De ce pe Facebook la orice postare despre alegerile romaniei vad in comentarii numai "Calin Georgescu presedinte". Inainte de alegeri cand intram vedeam diferite opinii, nici nu il observam pe ...? (mai mult)
Cum pot da comandă depe eMag.ro cu livrare in Moldova
Buna TPU. Am nevoie de putin ajutor. Am si eu aplicatia NGL q&a dar nu stiu unde apar raspunsurile la întrebarile pe care pe pun. Ma poate ajuta cineva?
Buna. Am si eu aplicatia NGL q&a dar nu stiu unde sa vad raspusurile la întrebarile pe care le pun. Ma poate ajuta cineva?
Ce inseamna alupigus?
Pentru cei care nu purtati boxeri, ce simtiti? :)) Multi zic ca s-au luat dupa Dorian Popa si ca e mai confortabil :))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
LisaJulie întreabă:
SamsoncelMare întreabă:
AlexAmariei întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.