| UmbraDeVulpe a întrebat:

Https://www.google.com/......ontine/amp Oare chiar e adevarat sau?...

20 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă cercetărorii de la universitatea din Missouri au zis asta, cine suntem noi să zicem altfel?

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Te exilezi intr-o bulă ermetic inchisă de pe o insulă pustie. Doar așa scapi de riscurile contemporane

| suntserios a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Iti iei manusi.

| suntserios a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Mai porti o pereche pe dedesubt

| dullcat a răspuns:

Nu stiu cum sa iti spun, dar BPA si alte componente chimice negative se afla peste tot in jurul tau. Daca vrei sa fii safe te izolezi intr-o pestera in munti.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu cred că te agiți destul de mult pentru nimic.
Adică să fim totuși obiectivi, mănânci mezeluri(care provoacă cancer), mănânci zahar (care provoacă diabet) și mănânci alimente+produse procesate din comerț și încă nu ai muritwinking
Stai calm, o sa mai prinzi cateva zeci de ani.

| Hyperion7 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Cum zicea și suntserios, pui 2 rânduri de mănuși și gata.

| Hyperion7 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Repet.
Nu îți complica mai mult decât trebuie viața.
Sunt atâția contabili, uite că ei nu au mai murit și nici nu au rămas infertili.
Așa că nici tu nu îți face griji!

| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nu are nimeni de aici cum sa stie ce vei pati tu vreodata sau nu.

https://www.youtube.com/......tps?/watch

| mastadont a răspuns:

Încă nu am auzit despre cineva să moară sau să rămână infertil de la niște bonuri, așa că nu crede tot ce citești. O fi nocivă substanța aia, dar tu intri în contact cu cantități minuscule că doar nu le mănânci pe pâine.

| Robert2526 a răspuns:

Vezi ca substanta aia e regasita si in sticlele din plastic. Alea reciclate au o concentratie de 10 ori mai mare. Cred ca este o conspiratie sa ne faca infertili. Plus ca acest compus a fost inventat de un rus acum vreo 100 de ani. E clar..de la rusi vin toate problemele. Eu zic sa iesi in strada si sa protestezi. Si hainele din material sintetic contin acelasi bisfenol. Recomand sa protestezi in fata guvernului imbracat doar cu o pereche de chiloti din bumbac