Pentru ca educatia cica e drept asigurat de stat. Adica mult si prost, la toti debilii. Unde mai pui un detaliu pentru care lumea ar trebui sa fie zilnic in strada dar ii doare in dos. Conform legii, in scoli limita maxima e de 18 elevi/clasa. Asta e limita impusa si care e RESPECTATA de catre scolile private. In astea de stat... 35-40, no problem.
Toți au dreptul de a merge la școală însă astfel de întâmplări nu s-ar petrece dacă ar exista disciplină în școală.
Buna. In primul rand ca oricine e cumva obligat dar are si dreptul de a merge la scoala. In al doilea rand, profesorii si-au pierdut din autoritate ca de "nu mai e vremea lui Ceausescu" (nu sustin epoca de aur a lui Ceausescu, e doar un exemplu); parintii au pierdut de asemenea autoritatea ca le da copiilor de mici "tupeu" nesanatos, si vorba aia: daca i-ai scapat, scapati raman. Ar fi multe de zis, dar nu vreau sa ma prinda dimineata. Sa ai o seara frumoasa.
Nu cred ca iti inchipui cate prostii am facut si facem noi, asta inseamna ca nu ar trebui sa mergem la scoala?
Nu are nici o importanta disciplina in scoli, pe vremea cand eram eu la scoala era disciplina de te dadea cu capu de banca si tot jucam carti in ore, ideea ii ca astia ca dobitocul ala sunt niste persoane ori maltratate acasa de parinti si vor sa iasa cu ceva in evidenta ascunzand durerea, ori pur si simplu asa cred ei ca sunt macho!