Buna. si eu incerc sa slabesc si de la un timp am cateva restrictii la alimentatie. Tin un fel de "cura" asa zisa pentru slabire. Manac in jur de 2-3 felii de paine pe zi, fara dulciuri [poate o data la 3-4 zile], si 3 mese. micul dejun, pranzul si cina consta in fructe foarte multe. am slabit 4 kilograme in 2 saptamani. pe langa asta, pentru a slabi mai repede, poti face si sport gen bicicleta, alergat la un stadion sau stiu eu. e cea mai eficienta. mult sport, abdomene, exercitii de gimnastica. Sper ca am fost de ajutor, o zi buna amymy.
Si La tine cand ai slabit La burtica a avut ceva rezultat? 4 kg in doua saptamana e ok insa spune-mi exact ce ai facut si cum ce ai mancat cum a fost Tot timpul asta in care ai tinut cura asta alimente ce mai exact? Si tu ce sport ai facut cum ti-ai organizat timpul pentru asta si mai ales daca ti-a fost greu. daca vrei sa imi spui sa fac.si eu La fel sau macar sa incerc.as avea nevoie de o lista Cu alimentele permise. Multumesc
Da. rezultatul s-a vazut la burtica si la solduri. Am baut multa apa. micul meu dejun consta in banane, si 2 felii de paine cu pateu. dupa-amiaza mananc ciorbe, cartofi goi. de multe ori mananc dupa-amiaza fructe si am incheiat. dupa ora 6 nu mai mananc deloc. sport fac volei, cu niste prietene la sala liceului. volei faceam de 2x pe saptamana in jur de 2-3 ore. si acum mai fac..Acum,ca sa slabesc de tot..ma voi duce la sala. :*
Si eu am probleme la burtica, si nu prea pot renunta la paine si dulciuri de tot asa ca fac multe abdomene si beau 2-3cani de ceai verde pe zi. pe mine ceaiul si abdomenele m-au ajutat mult
relly1 întreabă: