Nu Nuuuuuu Fara Pastile Nu sunt bune absolut de loc si mai ales esti prea mica si doar te vei otravi si atita tot! Daca acele pastile daca ar fi fost bune la ceva nu cred ca atata lume s ar mai fi dus la salile de fitnes ok? doar gandeste logic la acest lucru simplu daca vreo pastila ar fi fost benefica la slabit oricine ar fi luat at respectivele pastile eu stiu care si gata ar fi slabit instantaneu asta daca una dintre ele ar fi dat vreun rezultat bun dar nu nu exista vre o pastila buna la slabit sunt doar mituri si imbogateste cei care le comercializeaza si atata tot Nici nu ti dai seama cit mult rau ti ar putea face!
Fara pastile nu`ss bune de nimic ascultama pe mine eu am 14 ani 165 cm si 48 kg si asi mai vrea si eu sa slabesc dar nu o sa iau niciodata otravurile alea
Dieta pe baza grupei sanguine, 2l+apa, fara dulciuri(cam aspru?), sport.Mancarea sa fie slaba in grasimi si sa mananci alimente ce contin proteine(carne slaba,soia,mazare,linte, naut, tofu)
Eu am slabit 12-14kg numai fara dulciuri si fara prajeli.Deci faci cum vrei.
Cu sport nu se rezolva nimic daca nu mananci mai putin sau depinde
Am citit pe multe site-uri ca daca ai 1, 70 trebuie sa ai 60 de kg. 1, 60 m 50 kg. Cred ca te-ai prins
Http://dietadukan.ro/regimul, dar orice regim se tine toata viata, altfel te vei ingrasa dublu dupa terminarea lui.
Eu zic sa faci o ora de exercitii de aerobic pe zi. Gasesti pe net sau te poti duce la sala.
Micsorezi portiile de mancare sau mananci mai rar.
Fructele se mananca doar dimineata, altfel imbaloneaza.
Incearca sa numai mananci dupa 18:00
Stiu ca este foarte greu sa te abtii, dar incet te obisnuiesti.
Eu asa am slabit.
Iar regimul de mai sus, e foarte bun.
Succes.
Lasa prostiile mananca sanatos si tine-te de sport nu esti foarte grasa... esti si inalta, eu am aproape 15 ani si am 1, 71 si 42 de kg vrei sa fii ca, mine? eu una vreau sa ma ingras , dar degeaba daca nu mananc Nu lu'a pastile nu sunt bune si mai ales fara sa stie parintii tai
Buna.Dupa parerea mea tu nu esti grasa.e normal ca la inaltimea pe care o ai intre 60-70kg. Dar daca totusi iti pare ca esti grasa nu iti recomand sa beai pastile. Nu sunt bune. Incearca sa faci in continuare sport si vei vedea ca va ajuta. Eu persoanal am facut sport 2 luni si am slabit cu 1 kg. Incearca sa maninci mai putina carne sau alte produse care au multe calorii. Acuma cum e vara trebuie sa maninci cit mai multe fructe si legume*