Heii ^^ Fiecare cu parerea lui, insa mie mai mult mi-ar placea o fata putin timida, care mai degraba sa iasa afara cu 2-3 prieteni decat sa mearga noaptea la ora 11 prin cluburi. Despre imbracaminte nu prea am ce spune, atata tot sa nu se imbrace ca o pitipoanca. Fite nici gand, la fel si despre injurat. Mi-ar placea o fata care sa aiba in ea feminitate, nu una care sa injure si sa se transforme in barbat ca la fiecare 5 cuvinte sa nu se poata abtine din a spune porcarii. Mai bine emotiva si calma pentru mine.
Bună.
Aș vrea de la o fată să fie puțin timidă, să nu piardă toată ziua în oglindă ca ceea mai mare grijă a ei să fie frumusețea ei.
Acum pe bune, cine își dorește o fată care să știe doar BAMBOO și 2 jocuri pe facebook?
O zi frumoasă îți doresc.
O fata inalta, sa stie sa gateasca, sa nu injure, sa aiba un caracter timid - linistit.
De asemenea, fata superba ar fi cea care ar zice ca "baietii au intotdeauna dreptate'' .
Tu deja ai inceput sa visezi
Nicio fata nu o sa spuna chestia asta vreodata.
Da... nu cred ca o sa auzi vr-o fata zicand asta
Http://files-cdn.formspring.me/photos/20120517/n4fb54a4017d59.jpg
DIn traducere: Barbatii intotdeauna au dreptate. :D
p.S.: Sa visezi nu-i rau, dar cite odata e bine. :D :D :D
Poate tricoul ala e facut de un barbat si femeia aia nu stie ruseste Cred ca de fapt e ceva in gluma. Plus ca n-a zis ea, era numai scris de cineva.
Imaginea am luat-o de pe un site rus. Si corect, era in gluma.
Fiecare are parerea lui, si preferinte diferite legate de par /imbracaminte/comportament.
O fata simpla fara fite care stie sa vorbeasca cred ca asteapta toata lumea.Cat despre restul e fiecare cu parerea
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: