| cranian0000 a întrebat:

Hyyyyyy.Cum sa o fac pe iubita mea sa se simta bine cu mine la o intalnire.(ce ar trebui sa fac sa o tin in brate din alea...)
FUNDAbig grin

4 răspunsuri:
| Sandhya a răspuns:

Spune-i cat de mult o iubesti si bineinteles ca trebuie s-o tii si in brate ca doar e intalnire, mangai-o, alint-o si spune-i glume ca o sa faci sa se simta bine! happy

| Justme01xD a răspuns:

Heeeeeeeeeei.
Fiecare fată în parte are alte aşteptări de la iubiţii lor, însă un lucru este sigur: fiecare fată îşi doreşte să fie apreciată şi să se simtă iubită.
Sfatul meu este ca la fiecare întâlnire să te gândeşti la ceva cât mai original, ceva care să te facă mai special în ochii ei decât alţi băieţi cu care probabil a ieşit. Apoi, trebuie să vă distraţi! Încearcă să îi urmăreşti gesturile, să vezi dacă se simte bine în compania ta. Iar cel mai important: fii tu însuţi happy.
Mult succes!

| ionutzu123456 a răspuns:

Nu prea stiu nici eu ce sa iti spun dar tea-si sfatui sa lasi sa mearga totul de la sine

| Shim'on_Alexander_1992 a răspuns:

Salut Cranian.
Cum sa o faci pe iubita ta sa se simta bine?
Poate ai auzit si tu vorba asta: Lumea exterioara este doar o reflectie a lumii noastre interioare.
Nu trebuie sa faci tu ceva "Pentru ca." "Doar daca." "Oare e bine sa?"
In primul rand trebuie sa te cunosti pe tine insuti cel mai bine.Sa sti ce iti place, sa stii ce nu iti place, sa stii exact ce vrei de la relatie.Altfel viata iti aduce pe cineva la "random" si nu vei sti nimic despre acea persoana decat ceea ce doreste sa stii tu despre ea.
Daca vrei sa o faci fericita pe iubita ta, nu pune fericirea ta pe locul 2.Si nici nu spune vreodata ca doar ea te face fericita. Ea a aparut in viata ta datorita intentiilor tale propri.
Vrei sa fi iubit neconditionat pentru cine esti tu cu adevarat, asa e? Atunci FI TU INSUTI. Fi cea mai buna versiune a ta.
Iti recomand video-ul acesta, o sa te ajute:
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E

Iti doresc o seara superba in continuare si mult succes :-)