Nu, nu ai procedat bine, ai procedat foarte urat. Daca tii la el, de ce ai vrea sa il incarci cu asa ceva? Eu cred ca atunci cand iti place cineva, facti tot ce tine de tine ca viata lui sa fie usoara, frumoasa si il aperi de toate relele (daca poti).
In alta ordine de idei, sinuciderea nu este o solutie. Poate acum ti se pare ca viata este grea si nu merita traita. Am trecut si eu prin asta, ma despartisem de baiatul pe care il iubeam, locuiam singura si munceam de dimineata pana seara, findca eram si eleva, invatam pentru facultate, faceam tot ce trebuia facut in casa si aveam si job, aveam foarte putini bani, practic numai cat sa mananc cu multe economii, cumparand mereu tot ce era mai ieftin. dar am strans din dinti, am mers mai departe. Si acum am o cariera frumoasa, castig bine, sunt respectata, am un sot care ma iubeste enorm si care ma trateaza ca pe o printesa, am o casa frumoasa si viata este minunata. Asa ti se poate intampla si tie, iti proi cladi, din munca ta, o viata superba, in care sa fii fericita, iubita si implinita.
Nimic bun din asta n-ar sa iasa, doar il sperii si-l faci sa se distanteze. Mai bine lasa dragostea pe o bucata de vreme si focuseaza-te la tine, la propria personalitate. Fa-te bine si fericita, pentru ca nu poti face pe altcineva sa fie fericit atat timp cat tu esti deprimata. Succes!
Nu. deloc. nu e bine in primul rand sa te sinucizi, iar daca e din cauza lui, e si mai rau. puteai sa vorbesti cu el si rezolvai totul. Sper insa ca e totul ok!
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: