| adela999 a întrebat:

I-am zis la maicamea ca a zis mama prietenului meu ca sa merg intr-o zi cu ea prin magazine.Cand i-am zis a sarit cu o gura pe mine si m-a certat si de astea si tot imi zicea ca sa merg sa ma mut la el si chestii de astea.Stiti voi cum sunt mamele, si acuma o zis ca nu mai am ce sa vb cu ea deloc sa merg la maicasa si la prietenul meu ca ei sunt mai buni si chestii de astea si nu stiu cum sa fac sa ma inteleaga si pe mine sa ma lase sa merg si eu cu ei prin magazine cateva ore!

2 răspunsuri:
| alexandrualind a răspuns:

Poate nu are incredere in tine.

| RoBByi96 a răspuns:

Te-as ajuta cu mare drag Adela, dar esti foarte incoerenta si ai scris foarte prost gramatical. Nu mi-o lua in nume de rau. Din cate am inteles, mama ta devine geloasa pentru ca tu ai devenit deja mare, si ai o personalitate a ta, care implica un prieten. De altfel mama prietenului presupun ca te agreeaza, deoarece te-a invitat la shopping. Sfatul meu pentru tine este sa ai o conversatie cu mama ta si sa ii explici ca tot ea este pe primul loc, chiar daca tu cresti. Intelegi ce vreau sa spun, este un cliseu in viata adolescentilor.