| Patriii a întrebat:

I'am zis unui baiat ca il plac.Am intrebat daca el ma place. A zis nu stiu.Si a zis ca se mai gandesteee. Ce credeti vom fi impreuna.Acum o sa va povestesc povestea mea cu elO sa incerc sa va zic cat pe scurt povestea.Cunosc un baiat de 2 ani, de la inceput'u scolii am inceput sa vorbim mai mult, sa iesim prin pauze afara, adica sa devenim prieteni super buni.Cam prin octombrie mi-a zis ca ma place, eu nu il placeam, adica credeam atunci ca il placeam. A doua zi colegii lui ne'au chemat in acelasi loc, in curtea scolii, el m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el, eu am zis da. Dar de atunci il evitam.Intr'o zi a intreat pe mess si mi-a zis ca o colega tot ii zice ca suntem impreuna si chestii de astea.Eu m-am bucuarat atunci de chestia aia, si am continuat sa ne intelegem super bine.De vreo trei saptamani a aparut o fata care i'a devenit prietena.Cand il vedeam cu ea, eram geloasa, nu stiu de ce.Acum intr'o seara, vorbeam cu o prietena si mi-am dat seama ca il plac.Atunci, dupa cateva minute, cred, m'a sunat sa imi zica ca s-a desparatit de fata aia, si sa ma intrebe ce sa faca.Eu i'am zis sa faca ce simte.Cred ca asa a facut, ca nu s-a impacat cu ea.Eu acum nu stiu ce sa fac, sper din tot sufletu sa ma mai placa, dar doar sper.Tot timpu cand ma gandesc la el, am o senzatie ciudata, parca imi sare inima din piept. Dau funda.Please helphappy

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Mi e lene sa citesc atat asa ca iti urez bafta!

3 răspunsuri:
| bebytzza_9352 a răspuns:

Hmmm...stii u daca nu apreciezi ce ai langa tine atunci cand iti "Apartine"mai tarziu s'ar putea sa il vrei dar sa nu-l mai ai... dar sa stii ca o mica sansa exista
dar sa stii ca s'ar putea ca tu sa crezi ca il placi doar pentru ca ti'ai simtit orgoliul ranit atunci cand ai aflat ca iese cu o alta fatasi doar atat adica at cand vei afla ca te place si bla bla bla sa devii iar indiferenta iar asta nu e bine pentru ca inseamna ca te joci cu el si nu e deloc frumos...

gandeste-te de 2ori inainte sa iei o decizie happy dar daca veti fi impreuna cred ca va veti intelege binehappy:*:*:*

succeshappy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat