| wazzup7 a întrebat:

I have a problem straight face
anul trecut imi placea de o colega, din pacate dupa cateva zile mi.a disparut sentimentul. i.am cunoscut cea mai buna prietena si a inceput sa-mi placa de ea. de cateva luni tot vorbesc cu ea, dar este o fire care nu prea isi arata sentimentele orcui. le.am dat cate un trandafir de 8 martie si mi.au zambit amandoua. problema e ca mi se pare ca imi pierd timpul pe langa fata asta si ea nu prea vad sa faca niciun pas spre a fi impreuna si desi o plac enorm ma gandesc sa renunt, dar sa incerc cu fata pe care am placut.o mai demult. insa ma gandesc ca le.as putea strica prietenia. chiar nu stiu ce sa mai fac straight face

3 răspunsuri:
| TinkerBell05 a răspuns:

Pai eu iti recomand sa te gandesti bine caci nu noi cei de pe site iti "modelam" sentimentele tu singur trebuie sa te gandesti bine la alegerea pe care o vei face. Si nu cred ca ar fi normal sa se supere! Asta e parerea meawinking

| wazzup7 explică (pentru TinkerBell05):

Pai eu m-am gandit ca daca ar fi sa sufere una de care mi-ar parea si mie rau ca sufera si se pare ca fata care nu prea stiu daca ma place sau nu e alegera mea(a doua). dar nu stiu ce sa fac sa fiu cu ea, au trecut cateva luni de cand tot vorbesc cu ea si prietena ei ma place si cred ca au vorbit intre ele si ea acum poate nu vrea sa fie cu mine sa nu-si piarda cea mai buna prietena

| TinkerBell05 a răspuns:

Da ai dreptate! Eu iti spun sa ramai cu prima fata deoarece ea te place cu adevarat!