| Jameson a întrebat:

I sta frumos la o fata sa vorbeasca urat? Ce parere aveti despre astfel de fete care au un limbaj urat?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e firea omului, oricine are dreptul sa se enerveze dar la prima impresie daca injura de pomana fara rost atunci nu e normala la cap. Fiecare trebuie sa se controleze dar sa nu sara tapul ispasitor ca asa nu merg treburile.

| Rockart a răspuns:

Eh, depinde. Şi eu mai înjur uneori. De cele mai multe ori atunci când sunt nervoasă. Dacă te referi la fetele care adoptă vocabularul *băieţilor de cartier*, adică alea care bagă şi scot non-stop atunci nu. Nu le stă frumos... de fapt, eu cred că e doar de faţadă limbajul ăsta pentru a face pe *durele* şi *interesantele* şi ...vai, dacă fumează şi înjură sunt foarte *cool*. Sunt doar fake.

| MMadalina a răspuns:

Daca ai impresia ca unui baiat ii sade foarte bine cand vorbeste urat, te inseli.Nici unei persoane nu ii sta bine cand vorbeste urat, da dovada de lipsa de educatie, de proasta crestere.

O zi buna!happy

| nimiiiiiic a răspuns:

Normal ca nu ii sta frumos, doar e fata. Daca si fetele ar mai injura unde am ajunge? Nu e de ajuns ca injurati voi baietii destul?! straight face.anyway.si noua ne mai scapa, eu una ma controlez destul de bine foarte rar imi scapa o vorba urata. Asta pentru ca nu imi pun mintea cu toti "copii".

| dianamariana2001 a răspuns:

In nici un caz nu-i sta bine! Fetele trebuie sa fie politicoase si manierate...sa aiba cei 7 ani de acasa.La un baiat se mai poate intampla sa vorbeasca urat, dar la fete nu prea e bine!