Nu poti sa compari i5 cu i3. i5 este mai bun fie si numai din 2 motive:
1. Cacheul este mai mare la i5. Aia inseamna ca sunt inmagazinate mai multe date in ea. Odata ce datele sunt stocate in cache, in viitor vor fi luate de aici si utilizate decat sa se incerce readucerea datelor originale sau recalcularea acestora, astfel incat timpul mediu de acces este mai mic.
2.i3-ul are 2 procesoare fizice si 4 virtuale. i5-ul are 4 procesoare fizice si 4 virtuale.Lucreaza mai usor i5-ul. Cine spune invers ori e rau intentionat ori este chiar in necunostinta de cauza.
Oke mersi mult deci o sa-mi cumpar i5 .
Mersi si eu! ATENTIE! socketul procesorului trebuie sa se potriveasca su socketul placii de baza.
Mai bine spune-mi ce placa de baza ai (denumirea si modelul).
Este o Placa de baza Asrock B85 Pro4 merge are socket 1150 , am vrut sa vad parerea vostra despre procesoare
Da. Merge. Este si generatia a 4-a ce este suportata de placa. Uite si aici: http://www.asrock.com/mb/Intel/B85%20Pro4/
Deci e buna,, acest pc il achizitionez dupa sarbatori: i5 4460, 3.2 GHz, 8 gb ram 2x4, Gigabyte GTx 750TI 2 gb, GDDR%, o sursa Zalman 500W GLX, hd disk segate baracuda, carcasa zalman z3 plus...si placa de baza asrock b85 pro4, dvd-write am eu. unul ASUS.Ce parere ai o sa mearga bine Gta V? Minecraft, Cs: Go si altele?
Asta nu stiu. Nu ai de unde sa-ti dai seama daca un sistem merge bine intr-un joc daca nu l-ai incercat nici jocul ( eu nu ma omor dupa jocuri) si nici sistemul. N-ai decat sa compari specificatiile tale cu cerintele jocurilor.
тєqυιℓα întreabă: