| alyntgjiu a întrebat:

Ia ziceti mai baieti de cat o aveti? da stiu... o aveti toti de la 18 in sus macar fiti sineri si raspunde ti mi cu anonimatu daca v-a e rusine sa recunoasteti k o aveti sub 15

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

Cica era o vorba "It's not the size that matters, but he motion of the ocean tongue"
Shin

16 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

30.1 cmc - drujba

mariana
| mariana a răspuns:

Nu stiu ce relevanta are pentru tine aceasta intrebare, insa ma mir ca ea a fost aprobata de TPU, pentru ca chiar ca nu te inteleg. O alta preocupare nu ai? Chiar crezi ca doar asta conteaza pentru o fata, in relatia pe care o are cu un baiat? Cred ca este cazul sa te maturizezi si sa incerci sa te "lauzi" cu alt fel de insusiri, care sa-ti dovedeasca IQ si nu lungimea "frustrarilor".
Daca a fost o gluma, sa stii ca nu prea a fost gustata de cei ce ti-au raspuns, spune-mi ca m-ai inteles si atunci cred ca vei fi iertat.
O vacanta buna in continuare si gaseste-ti preocupari care sa-ti faca intr-adevar placere si un serviciu pe viitor, prin "cresterea" nivelului tau de cunostinte generale. Multa sanatate si mult noroc.

Janina
| Janina a răspuns:

Ralucaaaa, ce intrebare e asta? laughing
vai de mamaliga noastra laughing

| hndel a răspuns:

A mea are 23 la fel ca varsta mea. Nici nu concep sa iubesc una sub 15. Ma refer la prietena nu la penis. laughing Acum ceva ani avea 19. Acum nu se scoala s-o masor ca-i obosita si nu vrea sa mai asculte de mine. Iti spun, parc'ar avea un cap propriu. Ma refer la penis nu la prietena. laughing

| dulshe a răspuns:

Exista vreun doctor pe site?

| urbanghost a răspuns:

Eu o am de fix 19 ani, tu?

| larisa_8487 a răspuns:

laughing)pisy, nu marimea conteazawinking....am avut partener de 12 sihappy n orgasme....pe cand cu altu de 17-18 aveam ft rarwinking...conteaza alte lucruri decat lungimea...de ex, tehnicawinking....de la preludiu pana la final!

| Moneyandfame a răspuns:

O Skol pentru prietena mea.

| justi a răspuns:

Ma eu o am de 23 de m sa nu te gandesti la altceva.glm am 13 ani ce intrebari mai pui si u

| adrian91 a răspuns:

Deci intrebarea asta chiar nu isi avea locul.
Incearca sa intrebi si tu ceva care te poate ajuta, nu purta tu grija noastra, de cat o avem...

| wendy a răspuns:

120.
Si e vorba de IQ. de asta ai auzit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A ta e sub limita inferioara?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thooooamne, cati frustrati pe lume..., rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma baiatule...iti promit ca am sa caut un doctor in Roma si am sa il trimit sa te vindecelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 1198 cc. De ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da domnule am o sora care nu are 15 ani, daca te referi la penis sa stii ca a facut de mult majoratul...sa-ti fie rusine! aici sunt numai oameni seriosi si tu intrebi de cat o am sau de cat atarna.tongue