| victorionut12lover a întrebat:

Iar am o intrebare as vrea sfaturi ca o fata sa ma placa asa cum sunt eu am 12 aproape 13 si ea la fel are iubit dar nu prea se inteleg bine va rog sa fie de folos. o iubesc ma m indragostit de ea la scoală

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Victoras mama, la 12-13 ani nu exista iubiti, ca aia se manaca cu sex dupa 17-18 ani incolo!
La 12-13 ani ai un prieten, sau coleg pe care-l simpatizezi, ca nici de dragoste sin indragosteala nu se poate vorbi aici, fiindca sunteti copii mici inca, care nu pot face diferenta intre simpatie si altfel de sentimente.

| Singurinnoapte1917 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu te supara DonnaAlba eu la varsta acestui copilas am trecut exact prin aceeasi situatie, si ai ramane surprinsa de faptul ca acea fata de care ma indragostisem la varsta lui, mai exact acum 9 ani, avea un iubit cu 2 ani mai mare, si la 13 ani arata de 17 (ea) si cu usurinta putea depasi fetele cu 2-3 ani mai mari la aspectul fizic al acesteia, in fine vreau sa spun ca ceea ce simte el acum chiar este un sentiment de afectiune si iubire, nu mai subestimati copiii carora li se intampla astfel de lucruri daca nu ati trecut prin asa ceva si nu stiti ce inseamna iubirea pre-matura, sunt convins ca esti destul de mare si ca ai ceva experienta in viata sexuala, dar ar trebui sa aratati ceva mai multa incredere si sustinere copiilor pre-adolescenti si nu spunandu-le pe fata ceva de genul (bai mucosule ce simti tu pentru aia e de fapt in imaginatia ta, nu ai cum sa ai tu sentimente de iubire la varsta ta) si nu ti-o spun cu rautate dar acesti copii ar putea intelege altceva si ii poate duce in situatii urate prin care am trecut gen (fumatul prematur, consumul de alcool de la o varsta frageda, si lista poate continua) te rog sa nu ma intelegi gresit si sa nu imi porti pica dar data viitoare, alege-ti cuvintele potrivite in functie de situatie

Cu multa sinceritate Draghici

| Caro34 a răspuns:

Tu ai 12 anișori și te va iubi când vei mai creste, acum e prea devreme pentru asta. Tu trebuie să înveți bine la școală, sa devii un cineva important, apoi vei avea destul timp pentru fete, iubiri etc. etc. Tu ești elev acum si toti elevii sunt drăguți, deci nu ai nevoie de sfaturi. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa iubesti, dar nu este bine sa incalti etica pentru a avea ce ai dorit. asteapta pana se desparte de iubitul ei si nu baga ranchiuna intre ei.