Pai este simplu.alege o materie la care te pricepi mai bine. incearca sa inveti foARTE BINE. iar atunci cand dai testul asigurate ca stii 100% sau maca 95%. cand ai predat testul incepi sa te vaiti ca o sa iei nota mica.si atunci cand o sa va anunte notele toti vor fi surprinsi.si mereu cand stii ca iei nota mica sa zici prin clasa inainte de ora la care va anunta notele "stiu cat i-au " si nu le zici cat iei. iar cand iti anunta nota... poate e nota 7 tu spui"wow credeam ca mai putin" si no sa rada Papa:* Fundita?
Trebuie sati bati si tu joc de ei e singura metoda asa fac si ei cu mine si de cand ii imi bat joc de ei si cum taac incearaca funda [ls
Tu crezi ca ceilalti au treaba cu notele tale? Si cum ai zis, iei poate 7, 8 nu chiar 3 sau 4.Deci care e problema? Poate treci printr-o perioada mai proasta, nu te mai poti concentra suficient.Relaxeaza-te,nu te mai stresa.Imagineaza-ti...daca ai stii sigur ca maine am muri cu totii...aceasta "problema" a ta ar mai avea importanta? Si inca ceva, ceilalti te vad altfel decat te vezi tu, pe tine insati. Tie ti se pare o tragedie, dar ceilalti nici macar 2 secunde nu or sa stea sa se gandeasca, ca ai luat tu 8 ci nu 10.
Si eu am prblema asta. Si mie imi efrica cand se anunta notele desii stiu cam stiut. Cat despre colegi. Nu ii asculta, Sunt ciudosi poate pentru ca ei au note mai mici. Nu ii asculta Fii tu mereu si asa vei reusii. Inearca sa vorbesti mai mult cu persoanele aproppriate tie.Si cu timpul vei scapa de aceasta emotie:*