| S†®£p§¦L§ a întrebat:

Iarasi va pun o intrebare.[big grin]...am fost cu un baiat [la care ink mai tin]...si intr-o zi aveam nervi da nu stiu dc.[laughing]. ...si i-am trimis mesaj ca vreau sa ne despartsim...[sad]...chestia e k acum regret ca i-am trimis mesaju ala...[crying]...si as vrea sa mai fim impreuna ink odata... da nu stiu ce sa fac...[crying]...

[un sfat ceva?]

Răspuns Câştigător
| Puiutz a răspuns:

Buna din nousmug laughing. hmm te intelegstraight face. multi reactionam gresit la nervi. eu spun sa-ti ceri scuzebatting eyelashes...si sa-i explici ca erai nervoasaworried. aveai multe pe cap. si spune`i ca tzii la el si chiar doresti sa fii cu elbig grin. precis te va intelege.
Succes!smug
Hugs>; D

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scriei mesaj ca erai beata, [hee hee] si cereti scuze. Daca te iubeste va intelege.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inteleg ca ai 13 ani, adica esti un copil si te si comporti ca un copil. Genul asta de toane (aveam nervi si nu stiu de ce, ne-am despartit prn sms) iti demonstreaza ceea e s-a mai spus aici: la varsta ta ar trebui sa iti vezi de carte si de copilarie, nu esti destul de matura pentru o relatie, asa ca e bine sa lasi relatiile pe mai tarziu. Sincer, eu te sfatuiesc sa iei o pauza de vreo 3 ani si abia dupa aceea sa reincepi sa te gandesti la baieti. Sunt atatea lucruri frumoase si mai potrivite pentru tine pe care ai putea sa le faci. Citeste cat mai mult, invata o limba straina, un limbaj de programare, devino cea mai buna la o materie, mergi la o olimpiada nationala sau internationala. Sunt lucruri pe care cel mai usor le faci acum si daca le pierzi le vei regreta mai apoi.

| sorin a răspuns:

Incearca sa iti repari greseala.

| Psihoyounger a răspuns:

@brigaela, ai mare dreptate, dar spune-i tu inimii ce sa faca. E clar ca daca iubeste, trebuie sa isi traiasca iubirea.

Draga cosminutza19,
Daca vrei sa iti ceri scuze, NU il suna. Mergi la el si vorbeste fata in fata. Mie nu mi-ar place ca daca o fata imi spune adio prin sms sa ma sune apoi si sa imi spuna Vrei Sa Ne Impacam? E cam superficial. Fa-i o vizita, orice dar sa vorbiti intre patru ochi. Fii sincera, spune-i ca ai avut o criza de nervi si ca nu erai stapanape faptele tale. Daca te iubeste cu adevarat, te va intelege chiar daca ii va lua un timp pentru a o face. E posibil sa it ceara un timp de gandire, asa ca nu il presa. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Si rabdarea e foarte importanta intr-o relatie. Adu-i aminte de momentele placute petrecute impreuna dar nu ii da cu texte gen: baby nu pot trai fara tine, mor daca nu te intorci sau ma sinucid. Astea sunt prostii si superficialitati pe care nici un baiat nu le agreeaza. Promite- ca nu vei mai face asa ceva ( si nici sa nu mai faci).

Iti doresc mult succes!

Psihoyounger

| best2000 a răspuns:

Pai dai un telefon si ii explici cum au stat lucrurile, si ca tu de fapt nu iti doreai sa se intample asa.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Vorbeste cu el. explica-i ca erai nervoasa si ai reactionat aiurea... cere-ti scuze... si fii mai atenta data viitoare.