Cati ani ai? nu poti fi cu aman2, gandeste-te de care iti place mai mult, de care te simti mai atrasa
Să sari coarda, să joci șotron, etc., că asta cred că este ce trebuie să faci la vârsta ta!
Eu zic ca @Mihaidavidoglu1954 are dreptate, doar ca te-a luat putin tare si din cauza asta s-ar putea sa nu ai o parere prea buna de postarea lui, dar eu cred ca nu o spune cu intentii rele
Lasa baietii pentru ca ceea ce simti tu acum e doar o simpla admiratie, niste sentimente trecatoare. O sa vezi ca peste 2-3 luni (sau mai mult/putin) nu o sa-ti mai placa de vreunul dintre ei. Relatiile de la varsta asta nu-si au rostul pur si simplu, plus de asta, ele nu iti ofera vreun avantaj, din contra: te fac sa te gandesti numai la baieti, oare ce face... etc si iti distrag atentia de la activitatile tale normale. Aceste relatii nici nu sunt niste relatii de durata, iar majoritatea baietilor (dar si fetele, insa zic pentru cazul tau) isi fac prietena la varsta asta pentru a fi cu cineva, pentru a se mandri ca are o "gagică".
Nu o zic din rautate, dar ti-as sugera mai bine sa ai grija ce faci la scoala pentru ca oricum sistemul roman de invatamant e praf, iar noi trebuie sa facem cum zic cei de la putere, chiar daca ne e greu cand se schimba mereu cate ceva de la minister. Trebuie sa fi constienta de ce vei face.
De baieti o sa ai timp mai incolo, acum nu e sfarsitul lumii! Axeaza-te pe ceea ce iti este tie necesar: scoala, familie si prieteni (cei mai apropiati).
Noi nu iti controlam viata. Poti sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine pentru tine. Noi suntem aici sa ne spunem parerea, sa te sfatuim si sa iti oferim ajutorul nostru in caz de nevoie. De aici ramane la alegerea ta ce vei face. Numai bine! Ai grija
Andrei67y5 întreabă: