| Rockonnn a întrebat:

Ieri a fost ziua mamei mele laughing. Normal ca nici nu i-am zis "La multi ani!", nici cadou. laughing Si i-am zis de dimineata "Du-te-n *** si lasa-ma!" =]], de obicei :d. Si mi-a zis "frumos cadou", si nu mai vorbeste cu mine. x( Cum o fac sa vorbeasca cu mine? rolling on the floor Am nevoie de ceva si nu-mi da bani. straight face Urgent. laughing.

Răspuns Câştigător
| Alllllexandra a răspuns:

CITESTE TOT!:Eu nu ma pricep la cuvinte siropoase si din astea dar hei hei fato sau baiatule TREZESTE-TE! nu stiu cine ti-a bagat in cap ca asa trebuie sa tratezi o mama.Aminteste-ti fraiere/o ca ea ti-a dat viata, iar daca vrei bani castiga-ti si lasa-ti mama.Nu-mi vine sa cred ca mai exista si oameni ca tine.Daca esti de treaba te duci la ea, iti ceri iertare pentru ca i-ai amagit viata si o imbratisezi spunandu-i la multi ani. Daca nu faci asta acum, mai incolo s-ar putea sa fie prea tarziu. Oricum eu sper ca ti-am deschis ochii si ca te-am trezit din transa si ca acum o sa devii un fiu/o fiica normal/a.P.S.:SA ITI SCHIMBI ATITUDINEA deoarece peste cativa ani mama ta nu va mai fi langa tine.

4 răspunsuri:
| RenataAlesya a răspuns:

Chiar asa. Frumos cadou. Adica din ce ne zici aici tu nu iti iubesti mama, acum vrei sa te impeci cu ea doar pentru bani. Oribil! Iti zic sigur ca nu iti va da daca nu iti schimbi comprtamentul fata de ea. Fai acum un simplu cadou ca sa o multumesti si spune-i un sincer, asta este ceea ce isi doreste orice mama. Nu mai vorbi urat cu ea, esti doar un copil, iarmaitarziu ai sa regreti toate aceste lucruri.

| PeRfEcTDrUg a răspuns:

Buna! poate i-ai ranit sentimentele mamei tale prin acele cuvinte (mai ales ca era si ziua ei). Ar trebui sa ii ceri scuze big grin

| Rockonnn explică:

@Aly: Sunt fata. :

| Alllllexandra a răspuns:

Ms pentru fundalaughing