| ralucaralu a întrebat:

Ieri a fost ziua mea si multi unchi si matusi (care stau si aproape)nu mi-au spus la multi ani. Mi se pare un gest cam aiurea, avand in vedere ca la verisorii mei mereu mergeam, le spuneam la multi ani, le dadeam cadouri... Pe o verisoara o mai ajut la teme, iar cand eram mici eram foarte bune prietene. Nu inteleg acest comportament. Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| Turquoise a răspuns:

Buna :*
Din pacate, stiu cum te simti sad. Nu trebuie sa faci nimic special, sa nu arati ca te'a afectat gestul lor.Cand vor fi zilele lor de nastere tu sa ii suni, sa ii vizitezi, sa le dai peste nas :*

^^La multi ani din partea TPU >big grin

| lovenotsex a răspuns:

Hei nu pune la suflet, am patit-o si eu, stiu ca e foarte deranjant si chiar dezamagitor. Dar cum a zis si Turquoise tu trebuie sa ii suni, tu fa-ti treaba ta de bun simt si atat. Uita si apreciaza-i pe aceia ce ti-au fost aproape... Dar poate ca au alte prb si au uitat, chiar daca aceste lucruri nu se uita.
LA MULTI ANI

| rebelboy2011 a răspuns:

In primul rand„La multi ani!"ar trebui sa-i ignori parerea mea

| Bubble a răspuns:

Oamenii acum au mai multe probleme pe cap.Si cei care nu sunt foarte apropiati mai uita. Ce ar trebui sa faci? Intr-o discutie sa le amintesti ca a fost ziua ta si atat.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia 2 kile de benzina si dale foc

| Rukhsandra a răspuns:

Si eu am patit asa cu verisoaramea - a uitat si de ziua de nume dar si de ziua de nastere... si nu are niciun drept daca s-au certat parinti nostri asta nu inseamna ca si eu sunt certata cu ea dar lasa :-J
Aaa si LA MULTI ANI din partea mea si multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti si sa fi iiubita happy. Si daca inca esti la scoala succes in noul an scolar
Te pup kiss