Eu cred ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa te duci si sa vb cu el.Pt inceput ar trebui sa deschizi un subiect comun, ce stii ca ii place si nu poate sa ramana indiferent.Si vezi cum decurge conversatia,daca vezi ca incepe sa vb atunci e un semn bun,continui conversatia, dar daca vb sec, ar trebui sa ii spui in fata ce simti. Daca si el mai simte ceva pentru tine nu va ramane indiferent. Succes!
Nu stiu...ca,de fiecare daca cand il salut, raspunde cu indiferenta.Cand ma saluta el, daca am ceva de facut si nu pot sa ii raspund, nici nu se mai ultima la mine cateva zile bune. Nu stiu ce sa mai fac cu el
Pai ai id lui de mess? Ai nr lui de tel? Vrbesti cu el face to face? Una din ele sigur. Gaseste si tu un subiect care sa va intreseze pe amn2 si abordeaza-l, si aplica acel subiect, dupa lucrurile vin de la sine
Pai am deschis un subiect...a mers. Am vorbit o seara, iar dupa, din nou indiferenta.Acuma am impresia ca nici nu ma prea suporta.Trec pe langa el si e ca si cum nu as exista.Inainte nu era asa, vorbeam mereu