! Nu este ciment este un pansament pentru dezinfectie pentru a curata locul unde ti-a fost scos nervu maine iti va lua "cimentul" cu freza si-ti va pune plomba definitiva.Injectie nu vei mai avea pentru ca nu mai este nevoie
Multumesc pentru Funda
Sincer eu nu stau aici pentru Fundite musai poate asa putin daca tot se da imi place sa ajut lumea
Si eu te ajut oricand daca pot
Depinde ce vrei sa afli?
Hm dar mai exact ce e pata sau ce? Adica poti face cumva o poza? sa vad?
Hm chiar nu stiu daca nu vad uiteet sa vezi de modul Avion daca nu e activat sau nu stiu
Ok atunci cine stie ce-o fi
Vezi si te-a durut?
Cele 2 sarme au fost pentru Fixare
Buna nu este cimentEste un pansament care trebuie tinut acolo sa nu se infecteze zona unde ti-a scos nervul.Maine iti va pune plomba definitiv si gata, ai scapat.Injectie nu iti va face pentru ca nu are de ce.Numai bine.
Nu-ti mai n-are dc pentru ca nici macar nu mai are ce sa te doara ti-a scos nervu nu? sa gandim logic nai nervi nai nici durere nici nu are rost sa-ti mai deie injectie nu? Iti va scoate pansamentu si iti va pune plomba definitiva. Si eu am trecut prin astea
Prin acele injectii ti-a anesteziat locul. dintele este viu, are nervi simte tot si te doare daca il zgandari.ti-a scos nervul pentru ca il aveai inflamat.acel ciment alb este plomba in sine.cu el acopera gaura pentru a nu intra resturi alimentare si a se infecta. daca ai avut numai o masea cu probleme dni acestea vineri nu iti fa mai face alte injectii. daca mai ai iti va mai face pentru a le aplica acelasi tratament.
Si eu am trecut prin asta nu demult... si nu a durut. Acum la plomba finala trebuie sa iti scoata cimentul ala si daca ai infectie iti umbla prin canale daca e nervul scos nu o sa doara deloc.In fine eu am avut infectie si a umblat mai mult...dar daca tu nu ai trebuie sa iti puna plomba si gata
Si eu am trecut prin asta, acel,, ciment'' mie dentista mi-a zis ca e o plomba temporala, presupun sa it va da jos acel ''ciment'' si iti va pune o plomba permanenta. eu mi-am pus una acum 5 ani si acum nu mai am nici o problema cu acel dinte.