| Andreea111223344 a întrebat:

Ieri am fost la Poiana Brașov ai acolo, pe pârtia mica unde nu te lasă cu sania era un băiat care a urcat în același timp cu mine acolo,era fix în fata, eu eram cu familia și am făcut niște poze, după ce am făcut pozele nu l-am mai văzut, nu știu cu cine era el..ma rog, era foarte drăguț și am văzut că și el s-a uitat la mine, era îmbrăcat în haine închise la culoare și ce mi-a mai atras atenția a fost piercingul negru din urechea lui.stiu ca nu am nici o șansă să îl găsesc, dar încerc., măcar niște nume ceva la Instagram, Facebook dacă aveți vreo idee...

6 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Deci... Avea un piercing? Șiiiii era drăguț?
PAI... tu chiar vrei sa ne dăm seama cine este? Chiar daca este cineva care sa zicem că l-ar cunoaște, tot degeaba că tu nu ai zis cum arăta el. Ai zis doar că era drăguț și că are piercing. Ce altceva ai mai remarcat la el?

| Andreea111223344 explică (pentru FaraNumePls):

Nu am avut când să mă uit asa bine la el, mai tin minte ca avea și geaca și pantalonii negrii si un fel de mănuși negre fara degete, știu că nu ajuta, dar asta am mai remarcat

| iamprettybored a răspuns:

Ce poți să faci e să te mai duci o dată în Poiană, cine știe, poate îl vezi din nou.

| DiyanAndorea a răspuns (pentru iamprettybored):

Acum o pui pe drumuri laughing) daca si baiatul a simtit ce simte ea, probabil ca o cauta sau spera ca o va revedea. Nu trebuie sa traim in lumea filmului. Ar putea merge acolo si sa ii apara baiatul in spate si sa ii zica,, um...ne-am mai vazut undeva?,, asta, daca asa e dat sa fie, se va intampla in orice moment, in orice loc, fara sa te fi asteptat

| DiyanAndorea a răspuns:

Of, draga mea, este foarte frumos cand ti se intampla lucruri de genul, dar si frunstrant pentru ca nu se puteau intampla mai multe.
Nu am cum sa te ajut cu numele, dar pot sa iti dau niste sfaturi. Si mie mi s-a intamplat sa imi atraga atentia un baiat, si el la randul lui sa se uite fix la mine, dar nu am dat prea mare importanta. Doar i am,, scanat,, fata si daca era sa il mai vad pe undeva, insemna ca se intampla ceva.
Asa caa sfatul meu pentru tine este sa nu te agiti prea mult in cautarea baiatului acela, pentru ca daca este dat sa fiti impreuna sigur il vei mai intalni. Daca nu crezi in,, sufletul pereche,, sau,, destin,, atunci poti sa te gandesti altfel...asteapta sa vezi daca mai primesti sansa de a te cunoaste cu el. Daca va aparea altcineva intre timp, inseamna ca acela era doar un baiat prin trecere care s-a intamplat sa fie in aria ta vizuala. Te pup si sper ca te-am ajutat cat de cat sa nu te agiti foarte mult. Stai linistita, ca fiecare are cel putin un moment perfect in viata de care se va bucura din plin. :*

| Andreea111223344 explică (pentru DiyanAndorea):

Când l-am văzut mi se părea că e ceva în neregulă cu acel băiat și că nu e doar o coincidență, mi-aș dori din suflet sa fie cum spui tu, adica sa il mai vad macar odata