| intrebare9000 a întrebat:

Ieri am lovit doua masini incercand sa ies din parcare. am luat permisul acum vreo 6 7 luni si am condus doar cu fratele meu in dreapta iar singur de vreo 3-4 ori si ma descurc bine in trafic/intersectii dar nu ma descurc deloc cand vine vorba de parcari sau manevre de ex sa dau cu spatele sau sa garez etc mai ales ca masina e foarte mare si lata pentru un incepator, eu as fi vrut o masina gen golf 4 dar nu ne putem lua alta masina si o folosesc pe a lu fratemiu, de obicei caut locuri unde pot parca cu fata si la fel am facut si acum cateva zile, dar cand am incercat sa ies cu spatele erau niste masini care stateau dupa mine si m-am emotionat si am lovit doua masini, primei nu i am cauzat nicio dauna dar la a doua i-am strambat putin bara, pana la urma am rezolvat cu incidentul dar problema e alta, cand am luat permisul eram cel mai fericit copil si eram pasionat de masina, m-a facut mai increzator dar incidentul de ieri mi-a luat toata motivatia si nu mai vreau sa urc intr o masina in viata mea sunt scarbit nici nu mai vreau sa aud de condus, nici macar cu cineva in dreapta care se pricepe, credeti ca ar mai trebui sa conduc?

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nimeni nu este priceput de la inceput la parcari dar se poate rezolva cu antrenament.
Mergi la un poligon sau poti sa faci si acasa daca stai la o casa cu curte si fa macar 10 in fiecare zi si o sa vezi ca-ti intra in reflex si n-o sa mai ai probleme.
Sigur ca mai poti conduce daca te descurci in trafic, parcarile sunt doar o mica parte si, asa cum ti-am spus, le poti rezolva in scurt timp.

| darrio2007 a răspuns:

Prea usor dezarmezi.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti incepe prin a nu mai parca cu fata ca e foarte greu de iesit.
ideea e sa iti faci viata mai usoara pana prinzi experienta.

| intrebare9000 explică (pentru suntserios):

Am parcat cu fata deoarece imi era frica sa nu lovesc masini, dar nu m-am gandit ca e foarte greu sa ies, oricum acum nu prea mai am motivatie deloc

| intrebare9000 explică:

Si ironia e ca motivul pentru care am iesit ieri singur era ca voiam sa ma vad cu un prieten care are permis de mult ca sa ma invete sa parchez cu care am vorbit si ma astepta la el acasa era un drum cam de 4 minute dar nu am reusit nici sa ies din parcare

| Babyblue2010 a răspuns:

Poate răspund cu întârziere, dar vreau să îți scriu și punctul meu de vedere.
Nu trebuie să te crezi un șofer incapabil și să renunți la șofat așa cum spunea o femeie "expertă" mai jos. Ignoră acești oameni și nu le mai da apă la moară. Astfel, îi satisfaci, realizând ceea ce au vrut de la bun început, să te vadă căzut și mai jos decât ei (în caz că și amicii ți-au spus la fel ca doamna cu 35 de ani de experiență și vorbitoare de lb engleză laughing) )
Îl legătură cu șofatul, NU RENUNȚA. Din greșeli se învață, chiar dacă lovești și mașini. Fiarele se repară, important să fii tu bine. Și să nu te demoralizezi. Fii puternic și pune mână pe volan, vei vedea că o să fie mult-mult mai bine.
Multă sănătate!