| Lollittta a întrebat:

Ieri cand am iesit cu o prietena de-a mea, ne'am dus la Piatra, un loc unde stam noi, pe o piatra, cu panta in spate si cu masini in fata acelei pietre. Ne-am gandit sa mergem in fata la un bloc, si eu am luat-o prin stanga, iar prietena mea prin dreapta, intre noi fiind o masina, papuc, in asa fel incat noi nu ne puteam vedea, insa ne puteam auzi. Prietena mea imi povestea ceva, si cand am ajuns la "botul" masinii, a ramas stana de piatra. O intreb ce are, si imi spune ca in alea 10 secunde cat a durat sa trecem de masina, se uita la mine, si ca eu stateam in picioare langa piatra aia, si ca ma uitam la ea cand de fapt eu nu eram acolo, ci in stanga masinii. Am intrebat-o daca ranjeam, si ce culoare aveau ochii mei, iar ea a spus ca by zambean, si ca aveam ochii portocalii, cand eu ii am de fapt caprui.
Ce inseamna asta de fapt?
Sa fiu intr-un loc doar ca o holograma cand de fapt sunt in alta parte.
Prietena asta a mea nu m-a mintit, fiindca nu glumeste cu chestii de astea.
Uneori mai patesc sa vad siluete ale unor oameni, pentru cateva secunde...
Sper sa imi puteti raspunde si daca vreti sa faceti misto mai bine nu-mi mai raspundeti...
E normal sa vad tot felul de chestii la 13 ani?
Si plz incercati sa-mi raspundeti la tot ce am scris in intrebarea asta.
Ati mai patit asa? Lamuriti-ma daca puteti, plz

3 răspunsuri:
| MyChemicalRomance a răspuns:

Hei...cateodata mintea ne joaca feste. Am si eu cateva povestioare.

1. Eram cu prietena mea prin padure si ea vroia sa coboare pe o prapastie in jos si eu am zis ca raman sus, ea cica facea un documentar asa ca filma cu telu'. eu ramanand sus ma uitam in diferite parti cand am zarit ceva cu coada ochiului, in partea mea dreapta dar mai in spate cu vreo 10 metri. Era o fetita parca, semana mult cu cea din "The Ring" (http://www.google.ro/......tp?/imgres dar era imbracata colorat, avea culori vii pe ea si o geanta albastra in mana si intorcea capul usor. eu m-am speriat dar nu am zis decat " Malina, grabestete te rog" Pe moment am crezut ca era real...si nici acum nu stiu de fapt ce era acolo.

Mai am cateva povesti din astea. Cred in lucruri paranormale sau orice tine de ele.
Bafta :*

| jamesbond531 a răspuns:

Exista o teorie comform careia daca o persoana este cu adevarat relaxata ar putea sa "iasa" din propriul corp. adica sa te substragi, doar sa gandesti dar sa nu mai percepi vederea. iar acest lucru se cheama "gandire inghetata" ce te face sa iti ramana intr-un fel imprimata ultima idee vazuta cu ochii. deci e perfect normal, chiar e semn ca esti speciala intr-un mod bun. sa imi mai spui daca mai patesti asa, eu fac un proiect pe aceasta tema, deoarece mi se pare interesanta.

| Golanasul a răspuns:

Ce vedeti voi este produsul imaginatie voastre bogata