Hei...cateodata mintea ne joaca feste. Am si eu cateva povestioare.
1. Eram cu prietena mea prin padure si ea vroia sa coboare pe o prapastie in jos si eu am zis ca raman sus, ea cica facea un documentar asa ca filma cu telu'. eu ramanand sus ma uitam in diferite parti cand am zarit ceva cu coada ochiului, in partea mea dreapta dar mai in spate cu vreo 10 metri. Era o fetita parca, semana mult cu cea din "The Ring" (http://www.google.ro/......tp?/imgres dar era imbracata colorat, avea culori vii pe ea si o geanta albastra in mana si intorcea capul usor. eu m-am speriat dar nu am zis decat " Malina, grabestete te rog" Pe moment am crezut ca era real...si nici acum nu stiu de fapt ce era acolo.
Mai am cateva povesti din astea. Cred in lucruri paranormale sau orice tine de ele.
Bafta :*
Exista o teorie comform careia daca o persoana este cu adevarat relaxata ar putea sa "iasa" din propriul corp. adica sa te substragi, doar sa gandesti dar sa nu mai percepi vederea. iar acest lucru se cheama "gandire inghetata" ce te face sa iti ramana intr-un fel imprimata ultima idee vazuta cu ochii. deci e perfect normal, chiar e semn ca esti speciala intr-un mod bun. sa imi mai spui daca mai patesti asa, eu fac un proiect pe aceasta tema, deoarece mi se pare interesanta.