Mda, faze de copii mici. Daca iti era cu adevarat prietena te intelegea, sau cel putin te asculta. sa vada care este adevarul. E doar o mofturoasa, vrea sa te simti vinovata pentru ceva ce n-ai facut. Las-o in pace, o sa-si dea seama mai tarziu care a fost adevarul si o sa-i para foarte rau ca s-a purtat asa cu tine. Te pup si lasa, sa nu-ti para rau. n-ai nevoie de prietene din astea. Ai grija!:*
Tu pune-te in situatia ei si vezi cum ai proceda.Cu toate ca, din ceea ce spui tu, el este de vina, prietenia voastra nu va mai fii(daca va mai fii!) niciodata ca inainte.Se pare ca baiatul s-a saturat de ea si te vrea pe tine. Dar tot asa de usor o sa plece de la tine la alta! Si prietena ta si-a pierdut increderea in tine! Nu stiu daca se merita sa stricati voi prietenia pentru un fluturas.Asta daca tu nu i-ai dat apa la moara lui!
Oauuu ce intamplare! Fata chiar il iubeste.Probabil ca o sa-si dea seama intr-o buna zi ca nu a fost vina ta si o sa regrete ce ti-a spus, iar apoi o sa vrea sa fie pritena din nou cu tine dar nu va avea curaj sa iti spuna asta.:*:*
Waw!
nu stiu gaseste un loc neutru doar voi 2 si ii spui sa-ti lase 2 minute macar doar atat ca sa-i spui ca nu are rost sa va stricati prietenia pentru un baiat nu merita! explica-i totul foarte clar tot ce s-a intamplat si spune-i ca nu ai vrut sa-l saruti pe tipul acela, ca el a facut-o! nu o sacaii totusi... iar baiatului acela spune-i ca tie nu iti place de el...si daca poti sa-i spui baiatului ca uite ce a facut ti-a distrus prietenia si daca fata aceea nu te crede ca nu a fost vina ta ia-l pe baiatul acela fie ca vrea fie ca nu si sa spuna el te-a sarutat fara sa vrei tu adica intre voi nu era absolut nimic
si ca oricum prietena ta nu are de ce sa plang pentru acest baiat pentru. ca daca inca o placea nu face chestia cu sarutul deci practic lui nu prea ii placea de prietena ta ii placea de tine [si asta poti sa-i zici]!
sper ca te-am ajutat!si daca da funda:d pls!
Chiar nu stiu ce sa iti zic... tu ai reactionat bine ai incercat sa faci tot ce ai putut ca sa te impaci cu ea
ai putea sa ii spui cuiva pe care vrea sa il asculte ce s-a intamplat sau sa ii lasi un mesaj; incearca sa o faci sa inteleaga ca prietenia voastra e mai importanta decat orice baiat ...si eu am trecut prin asta
Penaaaa1 întreabă: