| AnemonaP a întrebat:

Ieri eram cu o fata si cu niste baieti intr-un parc. Ei sunt mai asa de cartier. Aveam o bluza cu un snur si tragea un baiat care ma cam cicaleste de snur si zicem sa-mi ea drumu.Si a tras asa si nici nu s-a vazut maieu si zicea :nici n-are ţâţe, si a strigat la ceilalti, dar au mai fost si pe acolo.Si m-am facut de ras. sad sunt cam trista de atunci, ce pot face ca sa cred intamplarea aia amuzanta sau cum o fi? funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide baietilor

Răspuns Câştigător
| airam a răspuns:

Draga mea, tu nu trebuie nicidecum sa te simti prost pentru "glumele proaste" alea unora care probabil cand fac asa ceva nici macar nu gandesc.Prost trebuie sa simta el pentru ca a facut asa ceva! In viata mereu se intampla lucruri de genul acesta care te fac uneori sa te simti prost, dar tu incearca sa uiti intamplarea sau sa le arati acelor baieti ca nu iti pasa deloc si o sa vezi ca nu vor mai face faze de genul niciodata; atat timp cat vor vedea ca pe tine nu te afecteaza cu nimic ceea ce fac ei...un sfat:niciodata nu arata ceea ce simtiwinking

4 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Zau, doar baietii pot da un raspuns stupid? Asta e discriminare! Oricum : O poti considera amuzanta prin faptul ca tipul ala e un retardat pervers si nu merita sa-ti prinzi mintea cu el.Cel mai bine e sa ii ignori sau sa razi de tipii de genu'.

| iuliana06 a răspuns:

Nu lua in seama rautatile celorlalti! Nu merita! Gandeste-te ca vei mai intalni multi nesimtiti si de acum incolo in viata.

| CookieMonsta a răspuns:

Nu mi se pare prea amuzanta.
In situatii de astea nu poti decat sa ii ignori. sau sa le faci in ciuda.
Nu stiu daca esti genul, dar doar pentru o zi impurmuta un sutien cu push-up si un tricou decoltat. Vorbeste cu prietena ta sa il ademeneasca pe undeva ca sa va intalniti intamplator [ gen nu mai ai interes sa umblii cu el ]. Sper sa functioneze. big hug

| Laviutzza a răspuns:

Stai linistita...oh go on.Nu le da atentie.Mai ales tipul asta de baieti ii gasesti pe toate gardurile, si le place sa isi bata joc de alte persoane.Cel mai bine ar fi sa treci peste si sa te gandesti ca pana la urma daca a zis asta nu aveai ce face.Incearca sa ocolesti acel grup in care acel baiat anormal te-a facut de ras.Cel putin o perioada, dupa aceea vor uita si totul va fi bine.Iti spun eu ca asa va fi:*:*:*