| AnemonaP a întrebat:

Ieri eu cu o prietena treceam pe langa o masina.Era parcata foarte aproape de curte.Si in fata noastra erau 3 baieti care ii cunoastem, ea s-a dus in fata si cand am trecut eu, unul m-a busit cu umarul. Intentionat sau din greseala? A fost cam puternica lovitura caci m-am lovit de masina si s-a declansat alarma. Ei vb intre ei.Si la vreo cateva secunde am spus :,, Mersi" laughing si aia parca ziceau :,, Ai grija la masini!" Ce credeti? A facut intentionat sau nu? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| euwik a răspuns:

Sigur a fost intentionat 100%...probabil te place fiindca asa fac unii baieti cand plac fetele.ei vor sa le necajeasca dar nu le-ar spune ca le plac decat cand e prea tarziu

4 răspunsuri:
| AnemonaP explică:

Aflasem ca ma place de la un baiat

| zbye a răspuns:

A fost intentionat. poate a facut asta pentru ca te place, sau poate doar faceau misto...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E logic ca au facut intentionat.Nu cred ca a fost asa de mare coincidenta incat sa pice el exact cand treceai tu.Cam asa fac baietii cand trec fetele pe langa ei.Bineinteles,cei imaturi.

| Riki25 a răspuns:

Parerea mea e ca a facut misto de tine...Iti sugerez sa nu umbli cu astfel de persoane.