| eu_1628 a întrebat:

Ieri iubytul prietenei mele cele mai bune s`a dat la mine dar eu doar glumeam cu el si a aflat si prietena mea si s-a suparat pe mine.desi mie imi place putin de el... iar el mi-a zis mie ca nu o mai plc pe prietena... dar nu vreau sa stic relatie dintre ei... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ada_3052 a răspuns:

Spune-i adevarul! stiu ca e greu, dar ce preferi sa ii spui adevarul acum si sa se desparta de el sau sa nu-i spui nimic si sa continue relatia in minciuna crede-ma ca e mai bine sa se desparta de el acum decat mai tarziu sa se desparta el de ea si sa sufere si mai mult! fa ce trebuie!

6 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Ii spui adevarul prieteni tale.si gatabig grin.Este cel mai corect, parerea mea.Si daca ea iti spune ca poti avea ceva cu el.atunci te poti gandi serios.la ce vrei sa facihappy:. Ceao:*

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Lasa'l in pace oh go on.Prietena ta inca mai tine la el si ar durea'o sa te vada cu el happy. daca inca vrei sa fiti prietene cere; i scuze si spune; i ca nu il placi.

| Razvan a răspuns:

Nu sunt obisnuita sa menajez omul asa ca am sa iti spun in fata:inca te mai numesti prietena cu fata respectiva.Asta inseamna ca te autoflatezi degeaba.Eu in locul ei l-as lasa si pe gigoloiul de doi bani si pe prietena mea cu doua fete
Urat mai fetelor.Urat.Niciodata un baiat nu se va ridica la nivelul unei relatii de prietenie frumoase

| AdRyAnA3 a răspuns:

Sa nu o minti pe prietena ta pentru ca o sa strici o prietenie. Spune-i tot ce a spus el despre ea si atunci poate se vor desparti apoi daca o sate placa pe tine acel baiat o sa fi cu el.
Succes!

| Delicioasademine a răspuns:

tongue aiurea daca e prietena ta va certati pentru unuhee hee)

vorbeste cu ea.
intreab`o daca mai tine la elwinking

| eu_1628 explică:

Ea ii inebunita dupa el...